Siirry pääsisältöön
Absolut Wild Berri
Täältä voit helposti tilata Absolut Wild Berri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Absolut Wild Berri

Ruotsi Pullo 700 ml 38% vol
Pakkaus Pullo

Om Absolut Wild Berri

Absolut Wild Berri on ruotsalaisen Absolut-vodkan herkullinen ja innovatiivinen versio, joka lumoaa villien marjojen ainutlaatuisella makuprofiilillaan. Tämä juoma tarjoaa raikkaan ja raikkaan tuntemuksen jokaisesta yhdistelmästä, jossa on herkullisia marja-aromeja.

Herkullisen alkuperän ansiosta Absolut Wild Berri valmistetaan korkealaatuisista viljasta ja juomavedestä. Jokainen tislauskerta varmistaa, että pysytään tinkimättömissä laadullisissa standardeissa. Vodkassa on 40% alkoholia ja sen prosessi on täysin läpinäkyvä. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia Absolut Wild Berri -juomasta täydellisellä luottamuksella sen alkuperään ja laatuun.

Absolut Wild Berri herättää aisteja ainutlaatuisella maulla ja tuoksulla. Sen villien marjojen sekoitus tarjoaa makean ja hapokkaan yhdistelmän, joka vie sinut metsään ja luonnon syleilyyn. Suloisten marjojen luonnolliset aromit tanssivat suussasi jokaisella siemauksella ja jäävät pitkään jälkimakuksi.

Tämä ainutlaatuinen maku sopii täydellisesti moniin ruokalajeihin ja juomasekoituksiin. Kokeile sitä hedelmäisten salaattien kanssa, marjapohjaisten jälkiruokien kera tai juo sitä raikkaassa cocktailissa ystävien kanssa. Absolut Wild Berri toimii myös loistavana pohjana itsenäiselle juomalle jään tai sekoittamattoman teen kera.

Paras tapa nauttia Absolut Wild Berri -juomasta on viilentää se ja tarjoilla se 12-14 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että sen maut ja tuoksut ovat täydellisesti tasapainossa ja antavat sinulle täydellisen nautinnon jokaisesta siemauksesta.

Absolut Wild Berri tarjoaa uniikin ja herkullisen juomaelämyksen, joka kutsuu sinut tutustumaan villien marjojen maailmaan. Anna tämän ainutlaatuisen vodkan piristää ruoka- ja juomahetkiäsi ja anna sen viedä sinut villin luonnon inspiroimiin makuelämyksiin.

Täältä voit helposti tilata Absolut Wild Berri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.