Siirry pääsisältöön
Ricossa Barolo 2017
Täältä voit helposti tilata Ricossa Barolo 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ricossa Barolo 2017

Italia PiemonteBarolo Nebbiolo Pullo 750 ml 14% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017
Rypälelajikkeet Nebbiolo

Om Ricossa Barolo 2017

Ricossa Barolo 2017 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta ja aistikkaasta kokemuksesta. Tämä viini on peräisin Italiasta, tarkemmin ottaen Barolon viinialueelta, jolla tunnetaan maailmanluokan viineistään.

Ricossa Barolo 2017 tarjoaa poikkeuksellisen rikkaan ja täyteläisen makuelämyksen. Siinä on vahvat tanniinit ja hedelmäiset aromit, jotka täydentävät toisiaan täydellisesti. Viinin vivahteikas maku kestää pitkään suussa ja jättää miellyttävän jälkimaun.

Tuoksultaan Ricossa Barolo 2017 on intensiivinen ja moniulotteinen. Siinä voi aistia tanniinien lisäksi kirsikoiden, luumujen ja mausteiden häivähdyksiä. Tämä herkullinen yhdistelmä tekee juomasta vaikuttavan ja ainutlaatuisen.

Ricossa Barolo 2017 sopii erinomaisesti nautittavaksi monenlaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja vahvat tanniinit pystyvät tasapainottamaan esimerkiksi liharuokien, kuten pihvin tai lampaan, voimakkuutta. Viini sopii myös hyvin kovien ja mausteisten juustojen, kuten Parmigiano Reggianon, kanssa tarjottavaksi.

Optimaalinen tarjoilulämpötila Ricossa Barolo 2017:lle on noin 18-20 astetta. Tämä lämpötila mahdollistaa viinin parhaimman aromien ja makujen esiintuomisen. Voit huoletta jääkaapissa viilennetyt pullo kätevästi ennen tarjoilua, mutta huolehdi, ettei viini ole liian kylmää.

Yhteenvetona voi todeta, että Ricossa Barolo 2017 on ehdoton valinta kaikille viinin ystäville, jotka nauttivat syvistä ja intensiivisistä makuelämyksistä. Sen elegantti ja moniulotteinen maku sopii täydellisesti liharuokien ja juustojen kylkeen. Tarjoile viiniä hieman viilennettynä, jotta sen aromit tulevat parhaiten esiin.

Täältä voit helposti tilata Ricossa Barolo 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.