Siirry pääsisältöön
Dominio del Aguila Picaro Clarete 2020
Täältä voit helposti tilata Dominio del Aguila Picaro Clarete 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dominio del Aguila Picaro Clarete 2020

Espanja Ribera del DueroKastilien-León Pullo 750 ml 14% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Dominio del Aguila Picaro Clarete 2020

Dominio del Aguila Picaro Clarete 2020 on ainutlaatuinen ja houkutteleva viini, joka tarjoaa maistuvan ja monipuolisen juomaelämyksen. Sen alkuperä on Espanjan Ribera del Duero -alueella, joka tunnetaan laadukkaista ja herkullisista viineistään.

Tämän vuosikerran Picaro Clarete on tehty huolella valikoituista rypäleistä, ja sen valmistuksessa on käytetty perinteisiä menetelmiä. Viinin valmistuksessa on pyritty säilyttämään rypäleiden aito alkuperä ja luonne, mikä luo ainutlaatuisen ja ilmeikkään makuprofiilin.

Picaro Clarete tarjoaa raikkaan ja hienostuneen maun, jossa yhdistyvät punaisten ja valkoisten rypäleiden parhaat ominaisuudet. Viinin maku on täyteläinen ja tasapainoinen, ja siinä voi aistia kesän marjojen makeuden sekä sitrushedelmien raikkauden. Sen kevyt hapokkuus antaa sille miellyttävän ja virkistävän jälkimaun.

Picaro Clarete tarjoaa myös houkuttelevan tuoksun, joka houkuttelee tutkimaan sen monipuolista makumaailmaa. Sen tuoksussa voi aistia raikkaita punaisia marjoja, kuten mansikkaa ja kirsikkaa, sekä sitrushedelmien raikkautta.

Tämä viini sopii mainiosti monenlaisten ruokien seuraksi. Sen raikas hapokkuus ja täyteläinen maku tekevät siitä ihanteellisen valinnan grillatun kalan, salaattien ja kevyiden pastaruokien kaveriksi. Se sopii myös erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, hyvässä seurassa tai rentouttavassa hetkessä omassa seurassaan.

Parasta Picaro Claretea nautitaan viilennettynä noin 10-12 asteessa. Tämä lämpötila korostaa viinin raikkautta ja pehmentää sen makuja entisestään. Muista antaa viinille myös hetki hengähtää lasissa ennen nauttimista, jotta sen maut pääsevät täyteen potentiaaliin.

Dominio del Aguila Picaro Clarete 2020 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja moniulotteisen juomaelämyksen. Sen herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen ruokaparivalikoima tekevät siitä täydellisen valinnan niin erityisiin tilaisuuksiin kuin arkisen ruokailun iloksi.

Täältä voit helposti tilata Dominio del Aguila Picaro Clarete 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.