Siirry pääsisältöön
Qvänum Gin
Täältä voit helposti tilata Qvänum Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Qvänum Gin

Ruotsi Västra Götalands länVara kommun Pullo 500 ml 40.4% vol
Pakkaus Pullo

Om Qvänum Gin

Qvänum Gin on korkealaatuinen gin, joka on valmistettu Ruotsin sydämessä, idyllisessä Qvänumin kylässä. Tämä ainutlaatuinen gini on valmistettu käsin valituista kasveista ja huolellisesti valikoiduista raaka-aineista, jotka antavat sille erottuvan maun ja tuoksun.

Qvänum Ginin ainutlaatuisuus piilee sen alkuperässä. Se on valmistettu paikallisista kasveista, jotka kasvavat luonnonvaraisesti ympäröivissä metsissä ja niityillä. Näiden paikallisten kasvien ainutlaatuiset ominaisuudet välittyvät giniin ja tarjoavat poikkeuksellisen maun ja tuoksun.

Qvänum Ginin maussa on havaittavissa raikkaita sitrusnuotteja, pippurista potkua sekä hienovaraisia yrttisiä vivahteita. Tämä moniulotteinen maku tekee Qvänum Ginistä erinomaisen valinnan erilaisiin cocktail-juomiin tai nautittavaksi sellaisenaan jäiden kera. Sen pehmeä ja tasapainoinen maku tyydyttää vaativimmankin ginien ystävän.

Tämä gini kätkee sisälleen myös upeita aromikokemuksia. Sen raikas tuoksu täyttää huoneen sitruksen, katajanmarjojen ja muiden yrttien värikkäillä ja virkistävillä tuoksuilla. Tuoksun intensiteetti ja moniulotteisuus antavat vihjeitä giniin sisältyvistä korkealaatuisista ainesosista ja käsityönä tehdystä valmistusprosessista.

Qvänum Gin on täydellinen lisä erilaisiin ruokapöytiin. Sen raikkaus ja moniulotteisuus sopivat loistavasti yhteen erilaisten ruokien kanssa. Kokeile sitä tuomaan uutta särmää cocktailien, kuten gin-tonicin tai martininin, valmistukseen. Sen monipuolinen maku sopii myös erilaisten kalaruokien, salaattien tai jopa mausteisen aasialaisen keittiön kumppaniksi.

Qvänum Ginin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta. Tällöin sen maku ja tuoksu pääsevät oikeuksiinsa. Voit tarjoilla sen kauniista lasista tai koristella sen erilaisilla mausteilla, kuten sitruunaviipaleella tai tuoreilla yrtteillä. Nauti tästä ainutlaatuisesta ginistä ystävien kanssa tai rentoudu hetki itsesi kanssa Qvänum Ginin seurassa.

Täältä voit helposti tilata Qvänum Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.