Siirry pääsisältöön
Sancerre Côte de Champtin Blanc 2021
Täältä voit helposti tilata Sancerre Côte de Champtin Blanc 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sancerre Côte de Champtin Blanc 2021

Ranska SancerreLoiredalen Sauvignon blanc Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Sancerre Côte de Champtin Blanc 2021

Sancerre Côte de Champtin Blanc 2021 on laadukas ja ikoninen ranskalainen valkoviini, joka hurmaa niin kokeneet kuin aloittelevatkin viininystävät. Tämän viinin uniikki alkuperä, rikas maku, viehättävä tuoksu sekä monipuolinen ruokaparina toimiminen tekevät siitä poikkeuksellisen valinnan nautittavaksi erilaisissa tilaisuuksissa.

Viinin alkuperä, Sancerren alue Loiren laaksossa Ranskassa, on tunnettu korkealaatuisista viineistään, ja Sancerre Côte de Champtin Blanc 2021 ei ole poikkeus. Alueen ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto luovat otolliset olosuhteet viinirypäleiden kasvulle, mikä puolestaan vaikuttaa viinin intensiiviseen makumaailmaan.

Suussa Sancerre Côte de Champtin Blanc 2021 tarjoaa hienostuneen ja moniulotteisen makuelämyksen. Tämän viinin aromaattinen luonne tulee esille sitruunan, vihreän omenan ja trooppisten hedelmien sävyissä. Tasapainoinen hapokkuus antaa viinille raikkaan ja eloisuutta heijastavan luonteen, joka jättää makunystyrät tanssimaan.

Tuoksultaan Sancerre Côte de Champtin Blanc 2021 on houkutteleva ja kutsuva. Sen rikas ja elegantti tuoksu tuo mieleen valkoiset kukat, kypsät sitrukset ja hillityn mineraalisuuden. Jo pelkkä viinin tuoksuttelu voi herättää ruokahalun ja luoda odotuksia sen hienostuneesta mausta.

Tämä valko-, kala- ja äyriäisherkkujen pariksi sopiva viini on erinomainen valinta monipuolisiin ruokailuhetkiin. Sen raikas hapokkuus ja hedelmäiset sävyt korostavat täydellisesti merenelävien, vaaleiden liharuokien ja keveiden salaattien makuja. Viini voi myös toimia mainiona seurustelujuomana sellaisenaan tai vaikkapa kevyiden alkupalojen kanssa.

Sancerre Côte de Champtin Blanc 2021 kannattaa tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen aromit ja maut tulevat parhaiten esiin. Huolellinen viilennys varmistaa, että viini säilyttää raikkaan ja elävän luonteensa aina viimeiseen pisaraan asti.

Valitsemalla Sancerre Côte de Champtin Blanc 2021 valintasi on laadukas ja nautinnollinen. Koe tämän elegantin ja tasapainoisen viinin makumaailma ja anna sen rikastuttaa ja täydentää erilaisia ruokahetkiäsi.

Täältä voit helposti tilata Sancerre Côte de Champtin Blanc 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.