Siirry pääsisältöön
Tullamore Dew 12 Years
Täältä voit helposti tilata Tullamore Dew 12 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tullamore Dew 12 Years

Irlanti Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Tullamore Dew 12 Years

Tullamore Dew 12-vuotias on erinomainen valinta kaikille viskin ystäville, jotka etsivät ylellistä ja hienostunutta juomaa. Tämä huippulaatuinen viski on valmistettu huolellisesti valikoiduista ainesosista ja se on kypsytetty tammitynnyreissä täydellisen maun ja aromin saavuttamiseksi.

Tullamore Dew 12-vuotias tulee Irlannista, joka tunnetaan maailman parhaasta viskistä. Sen alkuperä on tärkeä osa tämän upean juoman tarinaa. Irlantilainen perinne ja käsityöläisyys näkyvät jokaisessa pisarassa, ja se tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen.

Viskin maussa on vivahteita hunajasta, vaniljasta ja tammesta. Kypsytysprosessin aikana viski saa pehmeän ja hienostuneen maun, jonka ansioista se on täydellinen nautittavaksi sellaisenaan tai vaativammille viskin ystäville myös jään tai tipan veden kera.

Tullamore Dew 12-vuotias tarjoaa myös ainutlaatuisen ja houkuttelevan aromin. Siinä on rikkautta ja syvyyttä, joka houkuttelee sinut lähemmäs lasia joka kerta kun valutat sen sisältöä lasiin. Aromissa voit havaita hentoja tammesta tulevia tuoksuja, jotka täydentävät viskin herkullista makua.

Tämä upea juoma sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai oikein valittujen ruokien kanssa. Tullamore Dew 12-vuotiasta voi nauttia ansaitun aterian jälkeen ystävien kanssa tai se voi olla täydellinen seuralainen rentoutumiseen ja nautiskeluun. Jääkaapissa pidettyä Tullamore Dew 12-vuotiasta kannattaa tarjoilla noin 15-18 asteisena, jotta sen maut tulevat täydellisesti esiin.

Luo unohtumaton ja hienostunut kokemus nauttimalla Tullamore Dew 12-vuotiasta. Sen herkulliset maut ja aromit, yhdistettynä irlantilaisen perinteen ja käsityön rikkauteen, tekevät siitä ehdottoman valinnan kaikille viskin ystäville.

Täältä voit helposti tilata Tullamore Dew 12 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.