Siirry pääsisältöön
Gramona III Lustros 2014
Täältä voit helposti tilata Gramona III Lustros 2014 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gramona III Lustros 2014

Espanja MacabeoXarel-lo Pullo 750 ml 12% vol 2014
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
91%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2014
Rypälelajikkeet Macabeo, Xarel-lo

Om Gramona III Lustros 2014

Gramona III Lustros 2014 on laadukas ja hienostunut cava, joka on valmistettu perinteisellä menetelmällä ja kypsytetty vähintään 5 vuoden ajan. Tämä cava on peräisin Penedèsin alueelta Espanjasta, joka on tunnettu cavan valmistuksen keskuksena.

Gramona III Lustros 2014 on erinomainen esimerkki laatucavasta, jossa yhdistyvät alueen ainutlaatuinen ilmasto, maaperä ja valmistustekniikat. Viini tarjoaa intensiivisen ja moniulotteisen makuelämyksen, jossa yhdistyvät kypsät hedelmät, paahteiset sävyt ja hienostunut hapokkuus. Tämä cava on täyteläinen ja tasapainoinen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan erilaisiin tilaisuuksiin ja ruokapareihin.

Gramona III Lustros 2014:n hienostunut tuoksu on täynnä houkuttelevia aromia. Siitä löytyvät herkulliset meripihkan, paahteisten leipien ja kermaisten kakkujen sävyt, jotka viettelevät aistit jo ensihaukkauksella. Viinin tyylikäs ja tasapainoinen maku jättää pitkän ja miellyttävän jälkivaikutelman.

Tämä cava sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se toimii erinomaisesti aperitiivina. Sitä voi myös tarjoilla seuraksi kalaruoille, äyriäisille, vaaleille liharuoille ja pehmeille juustoille. Oikea serveringstemperatur täydentää tämän cavan makunautinnon, ja suosittelemme tarjoilemaan sitä noin 6-8 asteen lämpötilassa.

Gramona III Lustros 2014 on todellinen herkkuvaihtoehto cavan ystäville, jotka arvostavat korkealaatuisia ja hienostuneita viinejä. Sen ainutlaatuinen luonne ja pitkä kypsytyksen aika tekevät siitä unohtumattoman valinnan erityisiin hetkiin ja juhlatilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Gramona III Lustros 2014 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.