Siirry pääsisältöön
Stjernsund Navy Gin
Täältä voit helposti tilata Stjernsund Navy Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stjernsund Navy Gin

Ruotsi Hedemora kommunDalarnas län Pullo 500 ml 57.1% vol
Pakkaus Pullo

Om Stjernsund Navy Gin

Stjernsund Navy Gin on ainutlaatuinen ja hienostunut juoma, joka tuo pohjoismaisen värin gini-maailmaan. Tämä gin on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka antavat sille ainutlaatuisen maun ja tuoksun. Stjernsund Navy Gin on kotoisin Pohjois-Ruotsin kauniista Stjernsundin pikkukaupungista, jossa sen valmistusprosessi on perinteiden ja tarkan käsityön yhdistelmä.

Stjernsund Navy Ginin maussa on aistittavissa merellisiä vivahteita, jotka tuovat mieleen raikkaan merituulen ja suolaisen veden. Lisäksi siinä on mukana yrttisiä sävyjä, jotka antavat juomalle syvyyttä ja tasapainoa. Sen tuoksusta voi erottaa metsäisiä ja sitruksisia aromeja, joiden harmonia tekee tästä ginistä ainutlaatuisen.

Tämä gin sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokaan ja tarjoilutapaan. Sen merellinen luonne tekee siitä erinomaisen valinnan äyriäisten, kalan tai simpukoiden seuraksi. Voit myös nauttia sitä raikkaana gin tonicina, jossa sen ainutlaatuiset maut tulevat täydellisesti esiin. Lisää juoman mukaan muutama jääpala ja koristele se esimerkiksi vadelmalla tai rosmariininoksanpäällä, jotta saat täydellisen ja houkuttelevan juoman.

Stjernsund Navy Gin tulisi nauttia viileänä, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät oikeuksiinsa. Suositeltava tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta, mikä varmistaa juoman täyteläisyyden ja raikkauden säilymisen. Voit halutessasi lisätä mukaan muutaman appelsiininkuoren tai sitruunanviipaleen, joiden avulla voit vieläkin enemmän korostaa juoman sitruksista tuoksua.

Stjernsund Navy Gin on täydellinen valinta kaikille gini-harrastajille, jotka haluavat tutustua uudenlaiseen, pohjoismaiseen maailmaan. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu vievät sinut hetkessä vuorille, metsiin ja merelle, luoden ikimuistoisia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Stjernsund Navy Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.