Siirry pääsisältöön
Jubileums Lager Gamla Enskede Bryggeri
Täältä voit helposti tilata Jubileums Lager Gamla Enskede Bryggeri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jubileums Lager Gamla Enskede Bryggeri

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Jubileums Lager Gamla Enskede Bryggeri

Jubileums-lager on ylpeänä esittelee juuri sinulle viisan ja maistuvan oluen, joka on valmistettu Gamla Enskede Bryggerin perinteitä kunnioittaen. Tämä olut täyttää kaikki odotuksesi, oli kyse sitten alkuperästä, mausta, tuoksusta tai ruokaparista.

Jubileums-lagerilla on vahva yhteys historiaan ja perinteisiin. Valmistettu Gamla Enskede Bryggerin vanhojen reseptien pohjalta, tämä olut sisältää vuosikymmenten kokemuksen ja osaamisen. Sen alkuperä juontaa juurensa Tukholmassa sijaitsevaan Gamla Enskede -alueeseen, joka on tunnettu ainutlaatuisesta olutkulttuuristaan. Nauttimalla Jubileums-lageria, voit ikään kuin kokea tätä rikasta perintöä jokaisella siemauksella.

Maussa Jubileums-lager on täydellinen tasapaino makeutta ja katkeruutta. Sen pehmeä ja täyteläinen maku vie kielen mennessään samalla tarjoten raikkaan jälkimaun. Tämä herkullinen olut sopii täydellisesti niin arki-iltojen rentoihin hetkiin kuin juhlallisempiin tilaisuuksiin. Se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja makuvivahteikasta olutta.

Jubileums-lagerin tuoksu on kutsuva ja houkutteleva. Sen aromikas ja kukkainen tuoksu saa aistisi heräämään eloon heti ensimmäisestä haistamisesta lähtien. Tämä olut tarjoaa todellisen ilon aistiin, joka vie sinut matkalle läpi Gamla Enskeden perinteisen olutmaailman.

Kun kyse on ruokaparista, Jubileums-lager on monikäyttöinen valinta. Sen täyteläinen maku sopii erinomaisesti liharuokien, kuten grillattujen pihvien tai lihapatojen, kanssa. Se myös korostaa täydellisesti suolaisten juustojen ja rapeiden snackien makua. Jubileums-lager tuo ruokasi eloon ja täydentää makukokemusta kerta toisensa jälkeen.

Parasta Jubileums-lagerissa on, että se pitää nauttia oikeassa lämpötilassa. Suosittelemme tarjoilemaan tätä olutta 6-8 asteen lämpötilassa saadaksesi täyden makunautinnon. Tämä lämpötila korostaa oluen parhaita puolia ja nostaa esille sen monipuolisen makumaailman.

Jubileums-lager on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat perinteitä, laatua ja makuelämyksiä. Anna tämän oluen viedä sinut matkalle Gamla Enskeden historiaan ja herkulliseen olutmaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Jubileums Lager Gamla Enskede Bryggeri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.