Siirry pääsisältöön
Benromach Contrast: Peat Smoke 2014
Täältä voit helposti tilata Benromach Contrast: Peat Smoke 2014 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Benromach Contrast: Peat Smoke 2014

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandHighlands Pullo 700 ml 46% vol
Aromiprofiili
83%
Pakkaus Pullo

Om Benromach Contrast: Peat Smoke 2014

Benromach Contrast: Turvesavu 2014 on hämmästyttävä skotlantilainen viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen savun ystäville. Tämä vuoden 2014 erikoispainos yhdistää erinomaisesti pehmeän ja tyylikkään viskin sekä voimakkaan turvesavun.

Herkullisessa Benromach Contrast -viskissä yhdistyvät hienostunut alkuperä, ainutlaatuinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen ruokaparitusta tarjoava ominaisuudet. Tämä viski on peräisin maailmankuululta Benromach-tislaamolta, joka on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja perinteisistä valmistusmenetelmistään. Turvesavua sisältävällä viskillä on vahva ja ainutlaatuinen identiteetti, joka tekee siitä erottuvan valinnan viskin ystäville.

Benromach Contrast -viski tarjoaa intensiivisen ja moniulotteisen makuprofiilin. Sen hienostunut tammisuus, hunajaisuus ja mausteisuus yhdistyvät täydellisesti vahvaan turvesavuun, joka antaa viskille syvyyttä ja voimakkuutta. Tuoksussa voi aistia pehmeän maltaisia vivahteita, tammen mausteisuutta ja lämmintä turpeen savuisuutta. Jokainen kulauksellinen tästä viskistä vie sinut matkalle Skotlannin ylängöille ja herättää ainutlaatuisia tunteita ja elämyksiä.

Benromach Contrast -viski sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden kanssa. Voit myös kokeilla sitä erilaisten ruokien kanssa ja nauttia sen monipuolisesta ruokaparitusta tarjoavasta potentiaalista. Sen vahva turvesavuisuus ja mausteisuus tekevät siitä täydellisen valinnan grillattujen liharuokien, savustetun lohen ja voimakkaiden juustojen kaveriksi.

Tämä herkullinen viski tulisi tarjoilla optimaalisella lämpötilalla, jotta sen maut ja aromit pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Suosittelemme tarjoilemaan Benromach Contrast -viskiä noin 16–18 asteen lämpötilassa, jolloin sen täyteläiset ja monimuotoiset maut pääsevät erinomaisesti esiin.

Benromach Contrast: Turvesavu 2014 on todellinen helmi viskivalikoimassasi. Sen ainutlaatuinen yhdistelmä turvesavua ja hienostunutta makua antaa sinulle unohtumattoman viskikokemuksen. Olitpa sitten viskin harrastaja tai vasta-alkaja, tämä viski tulee varmasti hurmaamaan sinut. Nauti tästä upeasta viskistä ja anna sen viedä sinut Skotlannin ainutlaatuiseen viskimaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Benromach Contrast: Peat Smoke 2014 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.