Siirry pääsisältöön
Johnnie Walker Red Label
Täältä voit helposti tilata Johnnie Walker Red Label lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Johnnie Walker Red Label

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Johnnie Walker Red Label

Johnnie Walker Red Label on huippulaadukas ja perinteikäs skotlantilainen viski, joka on tunnettu vahvasta luonteestaan ja monipuolisesta makuprofiilistaan. Tämä ikoninen viski sopii täydellisesti erilaisiin tilanteisiin ja tarjoilee ainutlaatuisen kokemuksen jokaiselle viskin ystävälle.

Red Labelin alkuperä on Skotlannin sydämessä, ja se on valmistettu huolellisesti valikoiduista maltaita ja viljoja sisältäen rikkaan ja tasapainoisen makuprofiilin. Sen tyylikäs ja hienostunut maku yhdistää havumetsän ja hedelmäisten sävyjen täydellisen harmonian, jättäen jälkimaun, joka on pitkä ja miellyttävä.

Tämä viski tarjoaa myös houkuttelevan tuoksun, jossa on havaittavissa hunajan, mausteiden ja vaniljan sävyjä. Tuoksu vie sinut hetkessä Skotlannin ylängöille ja herättää miellyttäviä muistoja ja tunteita.

Johnnie Walker Red Label sopii täydellisesti erilaisten ruokien kumppaniksi. Sen monipuolisuus mahdollistaa sen nauttimisen niin sellaisenaan, jäillä tai erilaisten sekoitusten osana. Se voi parantaa liharuokien, erityisesti lampaan ja naudanlihan, makua ja tarjota täydellisen vastapainon mausteisille ruokalajeille ja juustoille.

Viskin optimaalinen nauttimislämpötila on noin 18-20 astetta Celsius. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat unohtumattoman elämyksen. Voit nauttia sitä yksin tai ystävien kanssa, juhlistaa erityistä tilaisuutta tai rentoutua päivän päätteeksi sen seurassa.

Johnnie Walker Red Label on valinta, joka tarjoaa ainutlaatuisen viskikokemuksen ja tyydyttää kaikkien viskin ystävien vaatimukset. Sen laadukkaat ominaisuudet ja herkullinen maku tekevät siitä vankan valinnan kaikissa tilanteissa. Se on todellinen skotlantilaisen viskin helmi, joka vie sinut matkalle pohjoisen mystisiin maisemiin ja tarjoaa makuelämyksen, jota et unohda.

Täältä voit helposti tilata Johnnie Walker Red Label lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.