Siirry pääsisältöön
Krug Grande Cuvée
Täältä voit helposti tilata Krug Grande Cuvée lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Krug Grande Cuvée

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 375 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Krug Grande Cuvée

Krug Grande Cuvée on erinomainen samppanja viininkenostajille. Tämä hienostunut viini tulee tunnetusta Krugin viinitilalta. Se on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä, jotka tulevat perinteisistä samppanjavaltaistuksista.

Krug Grande Cuvéella on moniulotteinen maku, joka yllättää ja ihastuttaa kokeneimpiakin viininystäviä. Sen raikkaat ja hedelmäiset sävyt tuovat esiin upean tasapainon eri makuelämyksien välillä. Sen hienostunut aromi heijastaa viinin korkeaa laatua ja antaa aistikkaan kokemuksen jokaiselle kuluttajalle.

Viinin mausteinen tuoksu houkuttelee sinut heti sen avattuasi. Siinä on elegantti koostumus, joka tarjoaa monipuolisuutta ja syvyyttä kaikilla aisteilla. Tuoksusta voi erottaa appelsiini ja kukkaistuoksut, jotka antavat viinille luonteensa ja ainutlaatuisuutensa.

Krug Grande Cuvée sopii täydellisesti erityisiin juhlatilaisuuksiin tai romanttisiin illallisiin. Tämä korkealaatuinen samppanja täydentää hienostuneesti monenlaisia ruokia ja tarjoaa unohtumattomia makukokemuksia. Se sopii erinomaisesti äyriäisten, vaalean lihan ja pehmeiden juustojen kanssa.

Suosittelemme nauttimaan Krug Grande Cuvéeta noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Käytämme erityistä jäähdytystekniikkaa, joka takaa viinin optimaalisen lämpötilan säilymisen. Näin voit olla varma, että saat aina täydellisen nautintoelämyksen jokaisesta lasillisesta.

Krug Grande Cuvée on taideteos samppanjan maailmassa. Sen herkkä ja moniulotteinen luonne tulee esille jokaisessa pullassa. Jos etsit ainutlaatuista ja ylellistä samppanjaa, Krug Grande Cuvée on valintasi.

Täältä voit helposti tilata Krug Grande Cuvée lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.