Siirry pääsisältöön
Remmarlöv The Haus Pils Organic Pilsner
Täältä voit helposti tilata Remmarlöv The Haus Pils Organic Pilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Remmarlöv The Haus Pils Organic Pilsner

Ruotsi Skåne länEslövs kommun Pullo 330 ml 4.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Remmarlöv The Haus Pils Organic Pilsner

Remmarlöv The Haus Pils on ekologinen pilsner-olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja laadukkaan juomakokemuksen. Sen huolellisesti valitut raaka-aineet ja hienostunut valmistusprosessi tekevät siitä täydellisen valinnan oluentuntijoille ja niille, jotka arvostavat hyvää makua.

Pilsnerin alkuperä juontaa juurensa Saksasta, ja tämä klassinen tyyli välittyy täysin remmarlöviläisten panimomestareiden taidokkaassa käsittelyssä. Remmarlövin The Haus Pils on loistava esimerkki perinteikkäästä pilsneristä, jonka tasapainoinen maku ja täyteläinen luonne vievät maistelijansa matkalle oluen alkuperämaan kulttuurin sydämeen.

Maku The Haus Pilsissä on raikas ja puhdas, juuri sitä mitä pilsneriltä voi odottaa. Sen maltainen runko antaa tälle oluelle miellyttävän täyteläisen ja samettisen rakenteen. Klassiset humalalajikkeet tuovat makuun hienostunutta katkeruutta ja raikasta sitrusta, mikä tekee tästä oluesta erittäin virkistävän ja nautinnollisen juotavan.

The Haus Pilsillä on myös herkullinen ja houkutteleva tuoksu. Sen aromit ovat hienostuneita ja tasapainoisia, jossa tuntuu maltainen pohja ja raikas humalan tuoksu. Siitä voi erottaa myös kevyen mausteisen säväyksen, joka antaa oluelle mielenkiintoisen ulottuvuuden.

Tämä olut sopii täydellisesti monien ruokien ja tilanteiden seuralaiseksi. Sen raikas maku ja virkistävä luonne sopivat erinomaisesti keveiden salaattien, merenelävien ja vaaleiden liharuokien kanssa. The Haus Pils on myös ihanteellinen olut grillijuhlille ja aurinkoisille kesäpäiville.

Muista myös nauttia The Haus Pils oikeasta lämpötilasta. Suosittelemme juomaan tämän oluen noin 6-8 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Jääkaapissa muutaman tunnin ajan oleva pullo takaa täydellisen juomatilan paljastaen kaikki sen upeat ominaisuudet.

Remmarlöv The Haus Pils on erinomainen valinta kaikille oluenystäville, jotka arvostavat korkealaatuista juomaa ja perinteikkäitä makuja. Sen ekologinen ja huolella valittu raaka-ainekoostumus tekee siitä myös vastuullisen valinnan ympäristötietoisille kuluttajille. Nauti The Haus Pilsin ainutlaatuisesta ja tasapainoisesta mausta ja koe aito pilsnerin lumo!

Täältä voit helposti tilata Remmarlöv The Haus Pils Organic Pilsner lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.