Siirry pääsisältöön
Ruinart Blanc de Blancs
Täältä voit helposti tilata Ruinart Blanc de Blancs lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ruinart Blanc de Blancs

Ranska Champagne Chardonnay Pullo 750 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
91%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Ruinart Blanc de Blancs

Ruinart Blanc de Blancs on laadukas ranskalainen samppanja, joka on valmistettu yksinomaan Chardonnay-rypäleistä. Tämä kuohuviini tulee kotoisin Champagne-alueelta, joka on tunnettu maailman parhaiden samppanjoiden kotina.

Ruinart Blanc de Blancs erottuu ominaisella luonteellaan ja monimuotoisella makuprofiilillaan. Sen hienostunut maku on täynnä raikkaita sitrushedelmiä, omenaa ja päärynää, jotka tasapainottavat hienot kukkaiset ja paahteiset sävyt. Tämä samppanja tarjoaa miellyttävän raikkaan ja kuivan jälkimaun.

Tämän samppanjan tuoksu on herkullinen ja kompleksinen. Voit aistia tuoksussa hentoja kukkaisia sävyjä, kuten valkoisia kukkia ja akasiaa, sekä hedelmäisiä sävyjä, kuten greippiä ja vihreää omenaa. Tuoksultaan Ruinart Blanc de Blancs on hienostunut ja houkutteleva.

Ruinart Blanc de Blancs on täydellinen valinta moniin ruokapareihin. Sillä on erinomainen kyky täydentää äyriäiset, kala, äyriäiset, kuten hummeri ja simpukat, mutta myös vaalea liha ja pehmeät juustot. Sen monipuolinen makuprofiili sopii hyvin monenlaisiin aterioihin ja tarjoaa nautinnon jokaiselle ruokailijalle.

Suositeltu palvelulämpötila Ruinart Blanc de Blancs -samppanjalle on noin 8-10 astetta Celsius. Tämä varmistaa, että samppanja säilyttää kaikki herkät maut ja tuoksut, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen. Muista tarjoilla se viileässä samppanjalasissa, jotta voit nauttia täysin tämän upean samppanjan makusta ja tunnelmasta.

Ruinart Blanc de Blancs on loistava valinta kaikille samppanjan ystäville, jotka arvostavat tasapainoista ja moniulotteista makua. Sen hienostunut luonne ja herkulliset aromit tekevät siitä täydellisen juoman erityisiin hetkiin ja juhliin.

Täältä voit helposti tilata Ruinart Blanc de Blancs lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.