Siirry pääsisältöön
Smirnoff Ice
Täältä voit helposti tilata Smirnoff Ice lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Smirnoff Ice

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 275 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 3.6g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Smirnoff Ice

Smirnoff Ice - Härkomst, Smak, Doft, Mat ja Tarjoilulämpötila

Smirnoff Ice on tunnettu ja suosittu alkoholijuoma, joka tarjoaa raikkaan ja virkistävän maun juhlahetkiin. Juoma sai alkunsa vuonna 1999 ja on siitä lähtien valloittanut lukemattomien ihmisten sydämet ympäri maailman.

Smirnoff Ice valmistetaan huolella valikoiduista raaka-aineista ja se tunnetaan laadukkaasta maultaan ja virkistävästä ominaisuudestaan. Juoma tarjoaa tasapainoisen makuelämyksen, jossa sitruunan ja alkoholin harmoninen yhdistelmä tanssii kielelläsi. Smirnoff Ice on juuri sopivan makea ja happoinen, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin makean ystäville kuin niille, jotka mieluummin nauttivat raikkaista ja kevyemmistä juomista.

Smirnoff Ice tarjoaa myös kiehtovan tuoksun, joka houkuttelee sinut lähemmäs nauttimaan sen herkullisesta mausta. Sen pirteät sitruunan ja muiden sitrushedelmien tuoksunuotit luovat houkuttelevan ja kiehtovan aromin.

Smirnoff Ice sopii täydellisesti moniin tilaisuuksiin, oli kyseessä rento illanvietto ystävien kanssa, kesäinen puutarhajuhla tai vaikka grilli-illallinen. Juoma toimii loistavasti sellaisenaan, mutta se toimii myös erinomaisena ainesosana erilaisissa drinkkiresepteissä. Voit nauttia Smirnoff Ice -juomasta sellaisenaan jäähdytettynä tai jäiden kera. Suosittelemme nauttimaan sen tarjoilulämpötilassa noin 3-5 asteen välillä, jolloin sen maku ja virkistävyys pääsevät oikeuksiinsa.

Kokonaisuudessaan Smirnoff Ice tarjoaa unohtumattoman juomakokemuksen, joka houkuttelee sinut palaamaan sen pariin yhä uudelleen. Sen huippulaatuinen maku ja virkistävyys tekevät siitä täydellisen valinnan niin tilanteisiin, joissa haluat nauttia raikkaasta ja makeasta juomasta, kuin myös juhliin, joissa haluat tarjota vieraillesi jotain erityistä. Smirnoff Ice on juoma, joka tekee vaikutuksen ja jättää jälkensä.

Täältä voit helposti tilata Smirnoff Ice lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.