Siirry pääsisältöön
Garage Wine Co. Old Vine Pale 2021
Täältä voit helposti tilata Garage Wine Co. Old Vine Pale 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Garage Wine Co. Old Vine Pale 2021

Chile Valle CentralMaule CarignanMataro Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Carignan, Mataro

Om Garage Wine Co. Old Vine Pale 2021

Garage Wine Co. Old Vine Pale 2021 on ainutlaatuinen viinivaihtoehto vaativaankin makumaailmaan. Tämä ylväs viini tulee suoraan syvältä viinikellarien kätköistä tarjoten unohtumattoman kokemuksen. Vuoden 2021 viinivuosikerta tarjoaa täyteläisen maun, joka sulautuu täydellisesti viinin herkullisen aromin kanssa.

Härkomst, eli viinin alkuperä, on olennainen osa Garage Wine Co. Old Vine Palen tarinaa. Viini on tarkkaan valittujen vanhojen viiniköynnösten tuotosta, jotka kasvavat ainutlaatuisissa olosuhteissa. Näiden viiniköynnösten juuret yltävät syvälle maaperään, imeytyen itseensä viinitilan historiaa ja perinteitä. Tämä perintö näkyy ja maistuu jokaisessa siemauksessa.

Garage Wine Co. Old Vine Pale 2021 kutsuu sinut matkalle aistikkuuteen. Viinin pehmeä ja tasapainoinen maku hivelee makunystyröitäsi, tarjoten hienostuneen ja miellyttävän kokemuksen. Viinin täyteläinen ja runsas aromi kietoutuu herkullisesti yhteen, luoden harmonisen yhdistelmän hedelmäisyyttä, mausteita ja aavistuksen kukkaista vivahdetta.

Tämä viini ansaitsee ainutlaatuiset ruokaparit. Garage Wine Co. Old Vine Pale 2021 on erinomainen kumppani juustolautaselle, lohen tai grillatun kanan kanssa. Sen monipuolinen maku pystyy täydentämään erilaisia ruokakokonaisuuksia ja nostamaan ne uudelle tasolle. Valitse tämä viini seuraavaksi illallisesi päärooliksi, ja saat takuuvarmasti ateriastasi täydellisen yhdistelmän makua ja nautintoa.

Tämän viinin parhaimmat puolet pääsevät esiin oikeassa lämpötilassa. Garage Wine Co. Old Vine Pale 2021 kannattaa tarjoilla viilennettynä 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila antaa viinille mahdollisuuden avautua ja osoittaa kaikki herkulliset ominaisuutensa. Muista siis säilyttää viini tarpeeksi viileässä ennen tarjoilua ja nauti sen täydestä potentiaalista.

Garage Wine Co. Old Vine Pale 2021 on valinta tarkalle ja vaativalle viininystävälle. Sen ainutlaatuisuus, täyteläinen maku, herkullinen aromi sekä vastustamaton ruokaparin muodostus tekevät tästä viinistä täydellisen valinnan jokaiseen erityiseen hetkeen. Astu rohkeasti Garage Wine Co:n viinikellareihin ja anna tämän upean viinin viedä sinut mukanaan unohtumattomalle makumatkalle.

Täältä voit helposti tilata Garage Wine Co. Old Vine Pale 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.