Siirry pääsisältöön
Pfitscher Sauvignon Blanc Saxum 2022
Täältä voit helposti tilata Pfitscher Sauvignon Blanc Saxum 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pfitscher Sauvignon Blanc Saxum 2022

Italia Trentino-Alto AdigeAlto Adige Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022

Om Pfitscher Sauvignon Blanc Saxum 2022

Pfitscher Sauvignon Blanc Saxum 2022 on laadukas italialainen valkoviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja nautinnollisen viinikokemuksen.

Tämän viinin perinteinen ja ylpeä alkuperä Saksen maakunnasta käy ilmi sen nimestä, joka viittaa alueen rikkaaseen viinivalmistusperinteeseen. Saxum loistaa taidokkaasti luodussa Sauvignon Blancissa, jossa yhdistyy Saksen viljelymaasta peräisin olevan rypäleen ainutlaatuiset ominaisuudet viininvalmistuksen taiturimaisuuteen.

Pfitscher Sauvignon Blanc Saxum 2022:n herkullinen maku on täysin kiehtova. Siinä on raikkaita sitrus- ja hedelmäisiä sävyjä, jotka täydentävät hienosti viinin raikasta happorakennetta. Viinin keskitäyteläinen runko antaa sille elegantin ja tasapainoisen rakenteen. Jokainen siemaisu tästä viinistä vie sinut vaeltamaan viiniköynnösten syleilyssä ja nauttimaan viinin monipuolisista vivahteista.

Pfitscher Sauvignon Blanc Saxum 2022: n herkullinen tuoksu avautuu aistillisten kukkien, raikkaan ruohon ja valkoisten hedelmien sävyissä. Tuoksu kutsuu sinut astumaan lähemmäs ja tutustumaan viinin hienostuneisiin aromaterioihin.

Tämä loistava viini sopii täydellisesti moniin erilaisiin ruokalajeihin. Sen raikas hapokkuus tekee siitä erinomaisen kumppanin mereneläville, kalaruoille ja vaalealle lihalle. Voit myös nauttia sitä kevyiden salaattien, tuoreiden juustojen ja hedelmäisten jälkiruokien kanssa. Pfitscher Sauvignon Blanc Saxum 2022 kruunaa ruokahetket ja antaa niille maistuvan lisän.

Tämän viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta. Tällä lämpötilalla viinin aromit ja maut pääsevät parhaiten esille, mikä varmistaa sen, että kokemuksesi tästä viinistä on täydellinen.

Pfitscher Sauvignon Blanc Saxum 2022 on ehdoton valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja tasapainoista juomaa. Anna tämän viinin viedä sinut matkalle Saksen viinitarhoille ja nauti sen herkullisista ominaisuuksista ystävien ja läheisten seurassa.

Täältä voit helposti tilata Pfitscher Sauvignon Blanc Saxum 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.