Siirry pääsisältöön
Råå von Pilsen
Täältä voit helposti tilata Råå von Pilsen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Råå von Pilsen

Ruotsi Skåne länHelsingborgs stad Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Råå von Pilsen

Råå von Pilsen on maukas ja laadukas olut, joka tarjoaa uniikin juomaelämyksen. Olut on peräisin Råån pikkukaupungista, joka sijaitsee Ruotsin etelärannikolla. Råå von Pilsenin alkuperäiset juuret ja valmistustapa tekevät siitä erityisen arvostetun olutharrastajien keskuudessa.

Råå von Pilsenin maku on raikas ja tasapainoinen. Siinä yhdistyvät pilsnerille tyypilliset maltaiset ja kevyen humalaiset aromit. Olut on valmistettu perinteikkäällä tavalla käyttäen vain parhaita raaka-aineita, mikä takaa sen korkean laadun ja täyteläisen maun.

Oljenkeltaisen oluen tuoksu on houkutteleva ja siinä voi aistia viljaisia ja hedelmäisiä vivahteita. Tuoksu on miellyttävä ja hienostunut, antaen vihjeitä oluen ainutlaatuisesta luonteesta.

Råå von Pilsen on erinomainen valinta erilaisten ruokien kumppaniksi. Sen raikas maku ja maltaisuus tekevät siitä täydellisen seuralaisen vaaleille liha- ja kala-aterioille. Olut täydentää myös hienosti keveitä salaattiruokia ja juustoja. Råå von Pilseniä voi nauttia niin arjessa kuin juhlassa, se sopii hyvin rennon yhdessäolon hetkiin ystävien kanssa tai illallispöytään erityisiä tilaisuuksia varten.

Suositeltava tarjoilulämpötila Råå von Pilsenille on noin 6-8 Celsius astetta. Tämä lämpötila korostaa parhaiten oluen raikkautta ja sen makuominaisuuksia.

Råå von Pilsen on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat perinteitä, laadukkaita raaka-aineita ja makua. Osta Råå von Pilsen ja anna tämän oluen viedä sinut mukanaan aitojen ja herkullisten olutelämysten maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Råå von Pilsen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.