Siirry pääsisältöön
Humle&Dumle Qvänum Mat & Malt AB
Täältä voit helposti tilata Humle&Dumle Qvänum Mat & Malt AB lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Humle&Dumle Qvänum Mat & Malt AB

Ruotsi Västra Götalands länVara kommun Pullo 330 ml 5.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Humle&Dumle Qvänum Mat & Malt AB

Humle & Dumle Qvänum Mat & Malt AB tar stolthet i att erbjuda en produkt med en imponerande historia, en läcker smakprofil, och en inbjudande doft. Denna unika produkt är resultatet av århundraden av tradition och expertis inom mat och maltproduktion.

Härkomsten av Humle & Dumles produkter är noggrant utvalda från de bästa odlingarna och malterierna runt om i världen. Våra råvaror är handplockade och odlade med omsorg för att ge den mest autentiska smakupplevelsen till våra kunder. Varje ingrediens är noggrant balanserad för att skapa en harmonisk smak som både uppfyller och överraskar smaklökarna.

Smaken av Humle & Dumles produkter är fängslande och komplex. Varje sipp av vårt sortiment av drycker avslöjar olika nyanser av smaker, från djupt maltiga toner till fruktiga och blommiga noter. Vår mat och malt kombineras på ett sätt som förhöjer upplevelsen och skapar en unik smakprofil som är svår att jämföra med.

Produkternas doft är förförisk och förtrollande. Med en kombination av jordiga, värmande och kryddiga toner är det omöjligt att inte bli lockad av våra produkters aromer. Doften är en föraning om den upplevelse som väntar och bjuder in dig att utforska en värld av smaker och dofter.

Våra produkter är inte bara fantastiska att avnjuta själva, de är också idealiska att kombinera med olika maträtter. Vare sig det är en läcker ostbricka, ett saftigt kött, eller en delikat dessert, så är våra produkter perfekta komplement som förstärker och kompletterar matens smaker på bästa sätt.

Serveringstemperaturen för Humler & Dumles produkter är viktig för att fullt ut kunna njuta av deras smakpotential. Genom att servera våra produkter vid rätt temperatur kan du vara säker på att smakerna är balanserade och att upplevelsen blir optimal. Våra rekommendationer för serveringstemperaturer kommer garanterat att ge dig den perfekta upplevelsen av våra fantastiska produkter.

Oavsett om du är en erfaren finsmakare eller nybörjare inom området, så kommer du att uppskatta Humle & Dumles produkter för deras enastående hantverk och sinnliga upplevelse. Låt oss guida dig in i en värld av smaker och dofter där varje sipp tar dig på en resa genom kvalitet och tradition.

Täältä voit helposti tilata Humle&Dumle Qvänum Mat & Malt AB lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.