Siirry pääsisältöön
Cirrus The Cloudy Lager
Täältä voit helposti tilata Cirrus The Cloudy Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cirrus The Cloudy Lager

Ruotsi Pullo 330 ml 5.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Cirrus The Cloudy Lager

Cirrus The Cloudy Lager on raikas olut, joka on täynnä makuelämyksiä ja tuoksuja. Tämä olut tulee pitkän ja rikkaan perinteen maasta, joka on tunnettu laadukkaasta oluestaan. Cirrus The Cloudy Lager tarjoaa ainutlaatuisen ja piristävän kokemuksen kaikille oluen ystäville.

Tämän oluen alkuperä juontaa juurensa maahan, jossa panimotaidolla on pitkä historia. Cirrus The Cloudy Lager on valmistettu tarkoin valikoiduista raaka-aineista, jotka antavat sille erityisen maun ja aromin. Tässä oluessa on raikkaita ja sitruksisia vivahteita, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan kuuman kesän päiviin tai rentoihin illanviettoihin ystävien kanssa.

Cirrus The Cloudy Lagerin pilvinen ulkonäkö kutsuu sinut tutustumaan sen monimuotoisiin makuominaisuuksiin. Sen tyylikäs ja raikas maku yhdistettynä miellyttävään humalan katkeruuteen tekee tästä oluesta ainutlaatuisen juoman. Lisäksi sen pehmeä ja pyöreä rakenne vie sinut hetkessä pienelle matkalle oluiden maailmaan.

Tämän oluen täyteläinen tuoksu vie sinut kävelylle vehreille pelloille ja tuulen kosketukseen. Sen hienostunut tuoksu kutsuu sinut nauttimaan jokaisesta pienestä yksityiskohdasta, tuoden samalla mieleen lämpimän ja aurinkoisen kesäpäivän.

Cirrus The Cloudy Lager on täydellinen kumppani monille maukkaille ruoille. Olut sopii mainiosti kevyempien ruokien seuraksi, kuten salaatteihin, äyriäisiin ja kalaan. Sen raikas maku tasapainottaa ruokien makuja ja tarjoaa harmonisen yhdistelmän.

Tämä olut tulisi nauttia viilennettynä, noin 6-8 asteen lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täydellisesti esiin. Sen moniulotteinen luonne kehittyy parhaiten juodessa sitä hitaasti ja nauttien jokaisesta palasesta.

Cirrus The Cloudy Lager on eleganteimpia oluita, jonka voit valita. Sen ainutlaatuinen alkuperä, raikas maku, täyteläinen tuoksu ja täydellinen ruokaparitus tekevät siitä erottuvan valinnan. Ota siis hetki aikaa ja nauti tästä pilveä muistuttavasta oluesta, joka vie sinut ajatusten pilviin.

Täältä voit helposti tilata Cirrus The Cloudy Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.