Siirry pääsisältöön
Château d’Anglès Grand Vin Rouge 2020
Täältä voit helposti tilata Château d’Anglès Grand Vin Rouge 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Château d’Anglès Grand Vin Rouge 2020

Ranska Languedoc-RoussillonLa Clape GrenacheMourvèdreSyrah Pullo 750 ml 14.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
83%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Grenache, Mourvèdre, Syrah

Om Château d’Anglès Grand Vin Rouge 2020

Château d'Anglès Grand Vin Rouge 2020 on laadukas punaviini, jota tulisi ehdottomasti kokeilla. Tämä herkullinen viini tulee Ranskan Etelä-Ranskasta, Languedoc-Roussillonin alueelta, joka on tunnettu upeista viineistään. Viini on valmistettu perinteisellä menetelmällä käyttäen syvän purppuranpunaisia rypäleitä, jotka ovat täynnä rikkaita makuja ja aromia.

Château d'Anglès Grand Vin Rouge 2020:n maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Siinä on hienostunut tasapaino hedelmäisten ja mausteisten sävyjen välillä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät rikasta ja luonteikasta kokemusta. Viinistä löytyy houkuttelevia makuja kuten kypsää mustaherukkaa, tummaa suklaata ja mausteita, jotka jättävät pitkän ja miellyttävän jälkimaun.

Château d'Anglès Grand Vin Rouge 2020:n tuoksu on valloittava ja houkutteleva. Siinä yhdistyvät tummat marjat, kuten kirsikka ja luumu, sekä hienostuneet mausteiset ja maanläheiset sävyt. Tuoksu herättää mielikuvat viinin rikkaudesta ja hienostuneisuudesta, antaen vihjeitä sen mausta ja rakenteesta.

Tämä upea punaviini sopii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa. Se parantaa hienostuneita liharuokia, kuten naudanlihaa ja lammasta, ja täydentää myös vahvojen juustojen ja tumman suklaan makua. Château d'Anglès Grand Vin Rouge 2020 voi olla myös täydellinen valinta nautittavaksi sellaisenaan, nautiskeluhetkinä tai illanistujaisissa ystävien kanssa.

Suosittelemme tarjoamaan tämän upean viinin viilennettynä noin 16-18 asteessa, jotta sen rikkaat maut ja aromit pääsevät täysin esiin. Huolellinen viilennys säilyttää viinin tasapainon ja antaa sille raikkauden, joka tekee siitä unohtumattoman juoman.

Château d'Anglès Grand Vin Rouge 2020 on viini, joka tarjoaa upean makuelämyksen ja viinitarhalle uskollisen upeuden. Sen rikkaat maut, houkuttelevat aromit ja monipuolinen käyttötapa tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille punaviinin ystäville.

Täältä voit helposti tilata Château d’Anglès Grand Vin Rouge 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.