Siirry pääsisältöön
Territorio Luthier Gran Reserva 2016
Täältä voit helposti tilata Territorio Luthier Gran Reserva 2016 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Territorio Luthier Gran Reserva 2016

Espanja Ribera del DueroKastilien-León Tempranillo Pullo 750 ml 14.5% vol 2016
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2016
Rypälelajikkeet Tempranillo

Om Territorio Luthier Gran Reserva 2016

Territorio Luthier Gran Reserva 2016 on upea viinivalinta, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu parhaimmista rypäleistä, jotka ovat peräisin huolellisesti valituilta tiloilta. Sen kaunistetusta alkuperästä, vivahteikkaasta mausta ja houkuttelevasta tuoksusta tunnistaa heti tämän viinin huippulaadun.

Territorio Luthier Gran Reserva 2016 juoman hurmaava alkuperä kertoo meille jotain hyvin ainutlaatuista. Sen rypäleet ovat kasvaneet erityisessä maaperässä ja ilmastossa, mikä antaa viinille sen ainutkertaisen luonteen. Viinin maku on täyteläinen ja moniulotteinen, jossa voi aistia tummia marjoja, mausteita ja hienostuneita tammisia sävyjä. Näiden makujen yhdistelmä on täydellisessä tasapainossa ja tarjoaa unohtumattoman makumatkan.

Viinin herkullinen tuoksu vie meidät viinitarhojen maailmaan. Sen runsas tuoksu täyttyy kypsymättömien marjojen, mausteiden ja hienojen vaniljan vivahteiden tuoksusta. Jokainen siemaus tästä viinistä houkuttelee meitä syventymään sen ainutlaatuiseen tuoksuelämykseen.

Territorio Luthier Gran Reserva 2016 on täydellinen kumppani monille erilaisille ruoille. Sen intensiivinen maku ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan liharuokien, kypsytettyjen juustojen ja tumman suklaan kanssa. Tämä viini täydentää ruoan makua ja tarjoaa täydellisen tasapainon ruokalajien ja viinin välillä.

Oikea tarjoilulämpötila on tärkeä viinin täyden nautinnon kannalta. Territorio Luthier Gran Reserva 2016 suositellaan tarjoiltavan lämpötilassa 16-18 astetta. Tämä lämpötila auttaa avaamaan viinin aromit parhaalla mahdollisella tavalla ja varmistaa, että sen maku kehittyy täydellisesti.

Territorio Luthier Gran Reserva 2016 on valinta laatutietoiselle viinin ystävälle. Sen ainutlaatuinen alkuperä, monipuolinen maku ja hienostunut tuoksu tekevät siitä todellisen taideteoksen viinimaailmassa. Nauti tästä viinistä erikoisista hetkistä, illallisista ystävien kanssa tai antaudu sen ainutlaatuiselle makuelämykselle omassa rauhassa.

Täältä voit helposti tilata Territorio Luthier Gran Reserva 2016 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.