Siirry pääsisältöön
Jonsson Ale
Täältä voit helposti tilata Jonsson Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jonsson Ale

Ruotsi Västra Götalands länVara kommun Pullo 500 ml 5.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Jonsson Ale

Jonsson Ale on käsityöolut, joka hurmaa alkuperällään, maullaan ja tuoksullaan. Tämä hienostunut olut on peräisin pohjoisesta, josta se ammentaa raikkaat maut ja aromit. Olut valmistetaan perinteitä kunnioittaen parhaista raaka-aineista, ja lopputulos onkin todellinen herkku olutharrastajille. Jonsson Alessa yhdistyvät hienovarainen maltainen pohja ja raikkaat humalan vivahteet, jotka takaavat täyteläisen ja tasapainoisen maun.

Olennainen osa Jonsson Alean viehätystä on sen ainutlaatuinen tuoksu. Oluesta nousee voimakkaasti esiin suklainen ja paahteinen aromi, joka kutsuu nauttimaan tätä taidokkaasti valmistettua olutta.

Jonsson Aleta voidaan nauttia monien erilaisten ruokien kanssa, mutta se sopii erityisen hyvin liharuokien, erilaisten grillattujen herkkujen, sekä vahvojen, täyteläisten juustojen seuraksi. Tämä monipuolinen olut täydentää makuelämyksiä ja tuo esiin ruokien parhaat puolet.

Jonsson Aleta kannattaa tarjoilla hieman viileänä, noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä jäähdytysaste tekee oluen mausta ja tuoksusta entistä eläväisemmän, joten voit nauttia siitä täysin siemauksin.

Jos etsit herkullista, perinteitä kunnioittavaa ja laadukasta olutta, Jonsson Ale on erinomainen valinta. Tämä olut hivelee kaikkia aisteja ja tarjoaa mahtavan makuelämyksen. Ota siis haltuun Jonsson Ale ja nauti tästä pohjoisen aarniometsien inspiroimasta käsityöoluesta.

Täältä voit helposti tilata Jonsson Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.