Siirry pääsisältöön
Sourz Red Berry
Täältä voit helposti tilata Sourz Red Berry lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sourz Red Berry

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 700 ml 15% vol
Sokeripitoisuus 18.3g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Sourz Red Berry

Sourz Red Berry on herkullinen ja raikas juoma, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän marjaisia makuja ja houkuttelevaa hapanuutta. Tämä ainutlaatuinen likööri on peräisin Englannista ja se valmistetaan tarkoin valikoiduista punaisista marjoista.

Sourz Red Berry tarjoaa intensiivisen ja mehukkaan maun, jossa on runsaasti punaisia marjoja, kuten vadelmaa, mansikkaa ja kirsikkaa. Juoman pehmeä ja tasapainoinen maku sopii täydellisesti niin sellaisenaan nautittavaksi kuin myös erilaisten alkoholijuomien, kuten cocktaileiden ja muiden sekoitusten, pohjaksi.

Sourz Red Berry -liköörin tuoksussa voi aistia raikkaita marjoja ja makeita sävyjä. Sen houkutteleva aromi houkuttelee aistit ja houkuttelee maistamaan tätä herkullista juomaa.

Sourz Red Berry sopii täydellisesti erilaisiin tilanteisiin ja ruokailuhetkiin. Se toimii erinomaisesti juhlistettaessa erityisiä hetkiä tai nautittuna rentoutumishetkissä ystävien kanssa. Juoma toimii myös hyvin ruokajuomana, erityisesti silloin kun tarjoillaan liharuokia, kuten grillattua kanaa tai naudanlihaa, tai tuoreita salaatteja, joissa on marjoja.

Sourz Red Berry kannattaa nauttia viilennettynä, jotta sen maun rikkaus ja raikkaus pääsevät parhaiten esiin. Juoma sopii erinomaisesti jääpalojen kera tai sekoitettuna muiden juomien kanssa, kuten limonadin tai soodan.

Sourz Red Berry on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia raikkaasta, marjaisesta ja hapanmakeasta juomasta. Sen ainutlaatuinen maku ja monipuolisuus tekevät siitä paitsi herkullisen juoman myös erinomaisen aineksen juomasekoituksiin. Tutustu Sourz Red Berry -likööriin ja anna sen piristää juomahetkiäsi!

Täältä voit helposti tilata Sourz Red Berry lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.