Siirry pääsisältöön
Op die Berg Syrah 2021
Täältä voit helposti tilata Op die Berg Syrah 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Op die Berg Syrah 2021

Etelä-Afrikka Western CapeCeres Plateau Syrah Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Syrah

Om Op die Berg Syrah 2021

Op die Berg Syrah 2021 on ainutlaatuinen viini Etelä-Afrikasta, joka tarjoaa upean kokemuksen kaikille punaviinin ystäville. Tämä viini kätkee sisäänsä ainutlaatuisen tarinan ja taianomaisen maun, joka jättää jokaisen maistajan lumoihinsa.

Syrah-rypäleistä valmistettu Op die Berg Syrah 2021 on saanut inspiraationsa kauniista vuoristomaisemista, joilla viinitarhat sijaitsevat Etelä-Afrikassa. Viinin nimi tarkoittaakin suomeksi "vuorella", ja se kuvastaakin täydellisesti viinin alkuperää ja luonteenpiirteitä.

Op die Berg Syrah 2021:ssä yhdistyvät täyteläinen maku, tummat marjat sekä mausteinen luonne. Viinin punainen väri ja syvä aromi houkuttelevat maistamaan sitä heti ensisipaisulla. Täyteläisen rakenteen ja pehmeiden tanniinien ansiosta tämä viini suorastaan sulaa suussa, jättäen jälkeensä pitkään kestävän ja miellyttävän jälkimaun.

Tämä herkullinen viini sopii erinomaisesti nautittavaksi monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää hienostuneesti punaista lihaa, kypsytettyä juustoa ja grilliruokia. Lisäksi sen huumaavat mausteet ja tanniinit tekevät siitä erityisen hyvän kumppanin tummalle suklaalle tai pähkinöille. Op die Berg Syrah 2021 varmasti täydentää kaikenlaiset herkut täydellisesti.

Tämä upea viini kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tällöin sen maut pääsevät oikeuksiinsa ja sen koostumus tulee täysin esiin.

Olitpa sitten viinin harrastaja tai etsimässä täydellistä viiniä erityiseen tilanteeseen, Op die Berg Syrah 2021 tarjoaa unohtumattoman viinikokemuksen. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja hienostunut maku tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikkiin tilaisuuksiin. Nauti tästä tyylikkäästä Etelä-Afrikan viinistä ja anna sen viedä sinut matkalle vuorille - jokainen lasillinen kertoo oman tarinansa.

Täältä voit helposti tilata Op die Berg Syrah 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.