Siirry pääsisältöön
PAI Bodegas Albamar 2021
Täältä voit helposti tilata PAI Bodegas Albamar 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

PAI Bodegas Albamar 2021

Espanja Rías BaixasGalicien Albariño Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Albariño

Om PAI Bodegas Albamar 2021

Introducing PAI Bodegas Albamar 2021 - Erittäin laadukas viini, joka tulee Albamarin viinibodegasta. Tämä viini tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen ja hienostuneen tuoksun. Sen alkuperä on huolellisesti valittu ja viini on valmistettu vain parhaista rypäleistä.

PAI Bodegas Albamar 2021 on voimakas, mutta samalla elegantti viini. Sen maku on täyteläinen ja monimutkainen, jossa on vivahteita punaisia marjoja, kypsää luumua ja hienostunutta mausteisuutta. Tämä viini tarjoaa tasapainoisen ja pitkän jälkimaun, joka jättää miellyttävän tunteen suussa.

Tuoksultaan PAI Bodegas Albamar 2021 on houkutteleva ja intensiivinen. Sen tuoksu on täynnä kypsien marjojen, tumman suklaan ja mausteiden sävyjä. Se houkuttelee aisteja ja kutsuu sinut tutustumaan sen herkullisiin ominaisuuksiin.

Tämä viini sopii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa. Sen tanniinit ja hapokkuus tekevät siitä täydellisen parin punaiselle lihalle, riistalle ja mausteisille ruoille. Ei unohdeta myöskään juustojen ja suklaan yhdistämistä tähän viiniin - se tuo esiin niiden ainutlaatuisen maun ja aromin.

PAI Bodegas Albamar 2021 on parhaimmillaan tarjoiltuna hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin hienostunutta makua ja tuoksua. Tarjoa tämä viini erityisiin tilaisuuksiin tai nauti siitä rentoissa hetkissä ystävien kanssa.

Kokonaisuutena PAI Bodegas Albamar 2021 on viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen laadukkaat ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille viinin ystäville, jotka haluavat kokea huippuluokan viinin Portugalista.

Täältä voit helposti tilata PAI Bodegas Albamar 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.