Siirry pääsisältöön
Keller Weißer Burgunder & Chardonnay trocken 2019
Täältä voit helposti tilata Keller Weißer Burgunder & Chardonnay trocken 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Keller Weißer Burgunder & Chardonnay trocken 2019

Saksa Rheinhessen ChardonnayWeissburgunder Pullo 750 ml 12.5% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Chardonnay, Weissburgunder

Om Keller Weißer Burgunder & Chardonnay trocken 2019

Keller Weißer Burgunder & Chardonnay trocken 2019 on raikas ja elegantti valkoviini, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän valloittavaa koostumusta ja hienostunutta makuprofiilia. Tämä viini on peräisin Saksan Keller-tuottajalta, joka tunnetaan korkealaatuisista viineistään.

Viinin alkuperä on yhtä tärkeä kuin sen maku. Se on tuotettu valikoiduista valkoisten burgunderilajikkeiden rypäleistä ja Chardonnaysta, jotka ovat peräisin parhaista viinitarhoista. Nämä rypäleet kasvavat Rheinhessenin alueen viileässä ilmastossa, mikä antaa viinille ainutlaatuisen ja raikkaan luonteen.

Keller Weißer Burgunder & Chardonnay trocken 2019 on kuiva viini, jossa on hienostunut ja moniulotteinen maku. Viinin kukkaiset ja sitruksiset sävyt sekoittuvat taitavasti kypsien hedelmien ja mausteiden aromeihin, luoden tasapainoisen ja miellyttävän juomakokemuksen. Suun täyttävä rakenne ja raikas hapokkuus tekevät tästä viinistä ihanteellisen valinnan kevyille kaloille, äyriäisille tai salaateille.

Viinin aromi täydentää sen makua täydellisesti. Tuoksussa voi aistia vihreitä omenoita, sitruunaa ja kirpeitä persikoita, jotka taitavasti yhdistyvät hienovaraisiin mineraali- ja pähkinäisiin vivahteisiin. Tämän monipuolisen viinin rakenne ja tasapainoinen hapokkuus takaavat miellyttävän juomakokemuksen jokaisella maistelemiskerralla.

Keller Weißer Burgunder & Chardonnay trocken 2019 tulisi tarjoilla viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin sen raikkaus ja maku pääsevät täysin oikeuksiinsa. Viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi toimia täydellisesti myös kevyiden ruokien ja juustojen kumppanina.

Tämä Kellerin valmistama valkoviini tarjoaa ainutlaatuisen ja kevyen juomakokemuksen kaikille valkoviinien ystäville. Sen huolella valikoidut rypäleet, moniulotteinen maku ja raikas hapokkuus tekevät siitä täydellisen valinnan moniin tilanteisiin. Nauti tästä viinistä seurassa tai rentoutuessasi ja antaudu sen herkulliseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Keller Weißer Burgunder & Chardonnay trocken 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.