Siirry pääsisältöön
Simpsons The Roman Road Chardonnay 2021
Täältä voit helposti tilata Simpsons The Roman Road Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Simpsons The Roman Road Chardonnay 2021

Yhdistynyt kuningaskunta KentEngland Chardonnay Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Simpsons The Roman Road Chardonnay 2021

Simpsons The Roman Road Chardonnay 2021 on laadukas valkoviini, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Tämän viinin taustalla on Simpsons-viinitila, joka sijaitsee Englannin Kentissä, ja joka on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista viineistään. The Roman Road Chardonnay on tämän tilan huipputuote.

Viinin Härkomst on tärkeä osa sen omaperäisyyttä. Simpsons-viinitilan ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto luovat täydelliset olosuhteet Chardonnay-rypäleiden kasvulle. Viinin rypäleet ovat käsinkorjattuja ja huolellisesti valittuja, jotta sen laatu varmistetaan jokaisella pullolla.

The Roman Road Chardonnayn ainutlaatuinen Smak on sen suurin valttikortti. Viini tarjoaa eleganssia ja moniulotteisuutta. Sen täyteläinen ja kermainen rakenne sulautuu täydellisesti sitruksisten ja päärynäisten sävyjen kanssa, jotka tuovat viiniin raikkautta ja eloisuutta. Sen pitkä jälkimaku jättää suuhun hienostuneen ja miellyttävän jälkimaun.

Tämän viinin Doft on houkutteleva ja hienostunut. Sen tuoksussa on aistittavissa trooppisen hedelmien, kuten ananaksen ja persikan, vivahteita, jotka sekoittuvat kauniisti voimakkaiden vaniljan ja paahteisten nuottien kanssa. The Roman Road Chardonnayn tuoksu on täyteläinen ja houkutteleva, ja se kutsuu sinut nauttimaan sen herkullisista ominaisuuksista.

Tämä viini sopii erinomaisesti Monenlaiseen ruokayhdistelmään. Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen valinnan ruokapöytään. Voit nauttia sitä esimerkiksi kanan, kalan tai äyriäisten kanssa. The Roman Road Chardonnay täydentää ja korostaa ruoan makua, tarjoten samalla harmonisen ja tasapainoisen kokemuksen.

Viinin optimaalinen Mat och serveringstemperatur on noin 10-12 astetta Celsius. Tämä lämpötila varmistaa sen, että viinin aromit ja maut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat unohtumattoman kokemuksen.

Simpsons The Roman Road Chardonnay 2021 on valinta niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta ja monimutkaisesta valkoviinistä. Sen ainutlaatuiset piirteet ja yksityiskohtainen huolenpito viinin valmistuksessa tekevät siitä erityisen ja arvostetun valinnan niin viiniasiantuntijoille kuin seikkailunhaluisille viininystäville.

Täältä voit helposti tilata Simpsons The Roman Road Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.