Siirry pääsisältöön
Lisa 1503 Sangiovese Primitivo
Täältä voit helposti tilata Lisa 1503 Sangiovese Primitivo lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lisa 1503 Sangiovese Primitivo

Italia PrimitivoSangiovese Pullo 1000 ml 13.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Primitivo, Sangiovese

Om Lisa 1503 Sangiovese Primitivo

Lisa 1503 Sangiovese Primitivo on herkullinen viini, joka tarjoaa täydellisen tasapainon ja monimuotoisen makunautinnon. Tämä viini on peräisin parhaista viinitarhoista ja sekoittaa hienovaraisesti kaksi suosittua rypälettä - Sangiovese ja Primitivo - luoden ainutlaatuisen ja unohtumattoman viinikokemuksen.

Tämä viini on alun perin peräisin Italiasta, jossa se on valmistettu rakkaudella ja huolella perinteisiä menetelmiä käyttäen. Lisa 1503 Sangiovese Primitivo on alueen rikkaiden maaperien ja suotuisan ilmaston ansiota, mikä antaa sille ainutlaatuisen aromin ja intensiivisen maun.

Sen rikas doft avautuu monipuolisella tuoksulla, joka vie sinut matkalle Toscanaan. Voit aistia kypsien kirsikoiden ja marjojen tuoreuden, jota täydentävät hienot mausteet ja lämmin tammen vaniljaisuus. Tämä houkutteleva tuoksu antaa vihjeitä viinin moniulotteisesta mausta ja sen kyvystä täydentää monenlaisia ruokia.

Maultaan Lisa 1503 Sangiovese Primitivo on täyteläinen ja samettinen. Sen hedelmäinen luonne tulee vahvasti esille, kun ensimmäinen kulauksen otat. Kypsiä kirsikoita seuraa makean mausteinen vivahde, joka jättää suuhusi pitkäkestoisen ja miellyttävän jälkimaun. Tämä viini on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat tasapainoista ja moniulotteista makuelämystä.

Lisa 1503 Sangiovese Primitivo sopii täydellisesti monenlaiseen ruokailuun ja sen moniulotteinen maku täydentää erityisesti italialaisia ruokalajeja. Se sopii erinomaisesti pastojen, liharuokien ja kypsytettyjen juustojen kanssa. Tämä viini on myös erinomainen valinta juhliin ja illanistujaisiin, jossa se varmasti herättää kiinnostuksen ja saa vieraasi tuntemaan itsensä erityisiksi.

Lisa 1503 Sangiovese Primitivo tulisi tarjoilla 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen täydet maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Voit nauttia tästä viinistä heti, tai antaa sen päästä kehittymään vielä muutaman vuoden ajan.

Kaiken kaikkiaan Lisa 1503 Sangiovese Primitivo on viini, joka tarjoaa unohtumattoman ja moniulotteisen makuelämyksen. Sen tarkkaan harkitut ominaisuudet ja herkullinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat laadukasta ja tasapainoista viiniä.

Täältä voit helposti tilata Lisa 1503 Sangiovese Primitivo lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.