Siirry pääsisältöön
Hermon Mount Hermon Red 2021
Täältä voit helposti tilata Hermon Mount Hermon Red 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hermon Mount Hermon Red 2021

Golanin kukkulat (Israelin siirtokunta) Cabernet francCabernet sauvignonMalbecMerlotPetit verdot Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Malbec, Merlot, Petit verdot

Om Hermon Mount Hermon Red 2021

Hermon Mount Hermon Red 2021 on lajitelman viinien aatelinen. Tämä punaviini on peräisin laadukkaalta Hermon-vuorelta, joka sijaitsee Israelin ja Syyrian rajalla. Vuoren ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet viiniköynnöksille, ja tämä näkyy selvästi Hermon Mount Hermon Red 2021 viinissä.

Hermon Mount Hermon Red 2021 on monikerroksinen ja täyteläinen punaviini, jossa maistuvat kypsät marjat, mustaherukat ja mausteet. Tämä viini tarjoaa myös hienovaraisia sävyjä vaniljasta ja tammen mausteista. Jokainen hörppy tätä viiniä on kuin matka halki Hermon-vuoren maisemien.

Hermon Mount Hermon Red 2021:n tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Siitä voi erottaa tummia kirsikoita, mustaherukoita ja kevyitä savuisia vivahteita. Tuoksu heijastaa täydellisesti viinin intensiivistä makuprofiilia.

Tämä upea punaviini sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Se on täydellinen kumppani pihvien, grillattujen liharuokien ja juustojen kanssa. Hermon Mount Hermon Red 2021:ta voi myös nauttia sellaisenaan hyvässä seurassa tai rentoutumishetken ilona.

Suosittelemme tarjoilemaan Hermon Mount Hermon Red 2021 -viiniä hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan viinin hedelmäisiä makuja ja tasapainottamaan sen monimuotoista luonnetta.

Hanki Hermon Mount Hermon Red 2021 ja anna sen viedä sinut ainutlaatuiselle maistelumatkalle Hermon-vuoren salaperäisiin maisemiin. Tämä viini tyydyttää taatusti vaativankin viininystävän makunystyrät.

Täältä voit helposti tilata Hermon Mount Hermon Red 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.