Siirry pääsisältöön
District 7 Pinot Noir Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata District 7 Pinot Noir Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

District 7 Pinot Noir Rosé 2022

YHDYSVALLAT KalifornienCentral Coast Pinot noir Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om District 7 Pinot Noir Rosé 2022

District 7 Pinot Noir Rosé 2022 on hienostunut ja herkullinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä eloisa ja raikas roseeviini on valmistettu laadukkaista Pinot Noir -rypäleistä, jotka kasvavat District 7:n aurinkoisilla tarhoilla. Härkänen vaaleanpunainen väri ja hento kuparinen hehku tekevät tästä viinistä visuaalisesti houkuttelevan.

Herkullisuus ei kuitenkaan jää vain ulkonäköön. District 7 Pinot Noir Rosén pyöreä ja tasapainoinen maku yhdistää täyteläisen marjaisuuden, kevyen mausteisuuden ja raikkaan hapokkuuden täydellisessä harmoniassa. Tämä viini tarjoaa hienostuneen ja raikkaan juomakokemuksen, joka hurmaa jokaisen makunystyrän.

District 7 Pinot Noir Rosén hienostunut tuoksu tuoksuu kypsille mansikoille, punaherukoille ja kevyelle kukkaisuudelle. Tämä aromikkuus syventää juomakokemusta ja antaa viinille sen ainutlaatuisen luonteen.

Tämä roseeviini on täydellinen valinta monenlaisille ruokalajeille. Sen kevyt ja raikas luonne tekee siitä täydellisen seuralaisen esimerkiksi kesäisille salaateille, grillatuille äyriäisille ja kalalle. District 7 Pinot Noir Rosé 2022 täydentää näiden ruokien makuja ja tuo niihin oman ainutlaatuisen lisänsä.

Tämän viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta, jolloin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esille. Voit nauttia tästä viinistä sellaisenaan tai yhdessä ystävien kanssa juhlistamassa erityistä hetkeä.

District 7 Pinot Noir Rosé 2022 on huolella valmistettu viini, joka tarjoaa makuelämyksen, joka jää sydämeen pitkäksi aikaa. Se on täydellinen valinta vaativille viininystäville, jotka arvostavat hienostuneisuutta ja raikkautta juomassaan.

Täältä voit helposti tilata District 7 Pinot Noir Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.