Siirry pääsisältöön
Geheimrat J Riesling Trocken 2020
Täältä voit helposti tilata Geheimrat J Riesling Trocken 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Geheimrat J Riesling Trocken 2020

Saksa Rheingau Riesling Pullo 750 ml 12.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Riesling

Om Geheimrat J Riesling Trocken 2020

Geheimrat J Riesling Trocken 2020 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka haluavat kokea saksalaisen laadun parhaimmillaan. Tämä huippulaatuinen valkoviini on valmistettu tarkoin valituista Riesling-rypäleistä ja tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän täyteläisiä makuja ja raikkaita aromikokemuksia.

Geheimrat J Riesling Trocken 2020:n kotipaikka sijoittuu Reininlaaksoon, joka on tunnettu alueenaan Riesling-viinien tuotannosta. Tämä alueen arvostettu viinitalo onnistuu vuodesta toiseen luomaan viinejä, jotka edustavat alansa huippua. Tämä Riesling on kuiva ja alkoholipitoiseltaan kevyt, mikä tekee siitä erinomaisen aperitiivin, kala- ja äyriäisruokien sekä vaalean lihan kumppanin.

Geheimrat J Riesling Trocken 2020:n maku on harmoninen ja tasapainoinen. Siinä on selkeästi tunnistettavissa sitruunan, vihreän omenan ja aprikoosin aromeja. Viinin raikas hapokkuus tasapainottaa täydellisesti sen hedelmäisyyden, ja jälkimaku on pitkä ja miellyttävä.

Tämän Rieslingin hieno rakenne ja monipuoliset maut tekevät siitä erinomaisen kumppanin monenlaisille ruokalajeille. Kokeile sitä esimerkiksi savukalan, äyriäissalaatin tai vaalean kalaruoan kanssa. Sen raikas hapokkuus puhdistaa suun ja korostaa ruoan omia makuja.

Oikea nautintolämpötila on tärkeä osa viinin kokemista, ja Geheimrat J Riesling Trocken 2020 on parhaimmillaan tarjoiltuna noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin sen täyteläiset maut pääsevät oikeuksiinsa ja viinin raikkaus säilyy.

Tämä korkealaatuinen Riesling-viini tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen kaikille viininharrastajille. Sen tasapainoinen maku, herkulliset aromit ja monipuolisuus ruokaparina tekevät siitä ehdottomasti kokeilemisen arvoisen valinnan. Valitse Geheimrat J Riesling Trocken 2020 seuraavaan illalliseesi tai erityiseen tilaisuuteesi ja koe saksalaisen viinintuotannon parhaus omakohtaisesti.

Täältä voit helposti tilata Geheimrat J Riesling Trocken 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.