Siirry pääsisältöön
Yarden Chardonnay 2021
Täältä voit helposti tilata Yarden Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Yarden Chardonnay 2021

Golanin kukkulat (Israelin siirtokunta) Chardonnay Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Yarden Chardonnay 2021

Yarden Chardonnay 2021 on laadukas ja hienostunut valkoviini, jolla on paljon tarjottavaa kaikille viinin ystäville. Tämä viini tulee ylpeänä esitellä teille maistuvaa kokoelmaa sen ominaisuuksista: alkuperä, maku, tuoksu, ruokaparit ja tarjoilulämpötila.

Yarden Chardonnay 2021 on peräisin Galilean vuoristolta Israelista, joka tarjoaa erinomaiset kasvuolosuhteet valkoviinirypäleille. Tämän alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä antavat viinille ominaisen raikkauden ja kompleksisuuden, jota arvostat jokaisessa lasillisessa.

Maku ja tuoksu ovat Yarden Chardonnayn todellinen kohokohta. Viini hellii makuaistiasi runsaalla hedelmäisyydellä, kuten omenalla, päärynällä ja sitrushedelmillä. Lisäksi sen kevyt paahteisuus ja mausteisuus antavat sille syvyyttä ja tyylikkyyttä. Tuoksun voimakkaat aromit kuvastavat täydellisesti viinin monipuolisuutta ja hienostuneisuutta.

Yarden Chardonnay 2021 on täydellinen valinta monipuolisiin ruokapareihin. Sen tasapainoinen hapokkuus ja täyteläinen rakenne tekevät siitä ihanteellisen kumppanin herkullisille äyriäisille, savustetulle lohelle, grillatulle kanalle tai pehmeille juustoille. Sen monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia makuja ja nautinnollisia ruokakokemuksia.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta Celsius. Tällöin sen kaikki ainutlaatuiset ominaisuudet pääsevät täysin esiin ja voit nauttia jokaisesta lasillisesta täysin siemauksin.

Yarden Chardonnay 2021 on korkealaatuinen valinta, joka tulee varmasti ilahduttamaan kaikkia viinin ystäviä. Sen eksklusiiviset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan moniin tilaisuuksiin ja ruokapöytiin. Kokeile tätä hienostunutta valkoviiniä ja anna sen viedä sinut matkalle ainutlaatuisten makuelämysten maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Yarden Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.