Siirry pääsisältöön
A Tribute to Grace Grenache 2021
Täältä voit helposti tilata A Tribute to Grace Grenache 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

A Tribute to Grace Grenache 2021

YHDYSVALLAT KalifornienCentral Coast Grenache Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Grenache

Om A Tribute to Grace Grenache 2021

A Tribute to Grace Grenache 2021 on ylivoimainen viini, joka kunnioittaa Grenachelaatua parhaimmillaan. Tämä vuosikerta juhlistaa harkittua luonteenominaisuuksia, jotka tekevät tästä viinistä ainutlaatuisen. Se tarjoaa upean sekoituksen tuoksua, makua ja alkuperää, luoden unohtumattoman elämyksen viinin ystäville.

Herkullinen ja moniulotteinen maku täyttää makupallomme heti ensimmäisestä siemauksesta alkaen. A Tribute to Grace Grenache 2021 on täyteläinen ja samettinen, jossa on pehmeät tanniinit ja hienovaraiset mausteiset vivahteet. Maku tulee eloon punaisten marjojen, kirsikoiden ja kypsien hedelmien sävyillä, jotka voimistuvat jokaisella kulauksella.

Punaviinin rakastajat arvostavat myös sen houkuttelevaa ja hienovaraista tuoksua. Valkopippurin, mausteiden ja punaisten marjojen elegantti sekoitus houkuttelee aisteja, ennakoiden viinin poikkeuksellista makuelämystä.

Tämä viini on täydellinen valinta ruokapöytään. Sen monipuolinen maku ja tasapainoinen rakenne sopivat täydellisesti lihaisiin ruokiin, kuten porsaaseen, naudanlihaan tai riistaan. Se voi myös täydentää herkullisen juustolautasen, jossa on luonnollinen makeus ja maku.

A Tribute to Grace Grenache 2021 tulee elämään, kun se tarjoillaan oikeassa lämpötilassa. Suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä hieman viilennettynä noin 16-18 asteessa. Tämä varmistaa, että viinin herkät maut tulevat täysin esiin ja tarjoavat todella nautinnollisen kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle.

Oli kyseessä sitten erityinen juhlatilaisuus tai rento illallinen ystävien kanssa, A Tribute to Grace Grenache 2021 on täydellinen seuralainen. Valitse tämä viini, ja uppoudu sen ylvääseen luonteeseen ja ainutlaatuisuuteen.

Täältä voit helposti tilata A Tribute to Grace Grenache 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.