Siirry pääsisältöön
Vidiano  2021
Täältä voit helposti tilata Vidiano 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vidiano 2021

Kreikka Kreta Vidiano Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Vidiano

Om Vidiano 2021

Vidiano 2021 on ylpeytemme Kreetalaisella viinintuotantomme taidonnäytteellä. Tämä ainutlaatuinen viini tarjoaa unohtumattoman matkan Härkomst, Smak, Doft ja Mat -näkökulmien maailmaan.

Vidiano 2021:n alkujuuret ulottuvat ikivanhoihin Kreetalaisiin viiniviljelmiin, joilla on vahvat perinteet ja ylpeä historia. Viinin valmistamisessa käytetään vain parhaita ja huolellisesti valittuja Viiniköynnöksiä, jotta lopputuloksena olisi laadukkaita ja intensiivisiä makuja.

Vidiano 2021:n maussa yhdistyvät hienostuneisuus ja voimakkuus. Tämä täyteläinen viini tarjoaa herkullisia sävyjä kuten kypsää persikkaa, sitruunankuorta ja hunajaa. Jokainen kulauksellinen tarjoaa uuden kerroksen täydellisesti tasapainotettua makujen tanssia.

Viinillä on myös houkutteleva ja runsas tuoksu, joka avaa aistit uusiin ulottuvuuksiin. Aistit tulevat yllätetyksiin häivähdyksillä omenaa, aprikoosia ja mausteita, jotka tuntuvat kutkuttavan herkullisilta.

Mitä tulee ruokapareihin, Vidiano 2021 on monipuolinen kumppani. Se sopii erinomaisesti sellaisten ruokalajien kuten grillattujen kalapaistejen, maa-artisokkakeittojen ja juustolautasten kanssa. Sen runsaat maut nostavat ruokasi uudelle tasolle ja täydentävät hienosti sen yksityiskohtia.

Viinin optimaalinen palvelulämpötila on noin 10-12 astetta. Tämä lämpötila varmistaa, että viinin tuoksut ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa ja että se tarjoaa sinulle aitoja ja intensiivisiä makuelämyksiä.

Vidiano 2021 on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat korkealaatuista ja ainutlaatuista Kreikkalaista viiniä. Se tarjoaa unohtumattoman matkan Kreetan viinitarhoille ja sen makuhermoja hiveleville aromeille. Astu rohkeasti tähän makumatkaan ja anna Vidiano 2021:n viehättää sinut mukanaan herkullisten makujen ja tuoksujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Vidiano 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.