Siirry pääsisältöön
El Hombre Bala  2020
Täältä voit helposti tilata El Hombre Bala 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

El Hombre Bala 2020

Espanja Vinos de MadridMadrid Garnacha Pullo 750 ml 14.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
33%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Garnacha

Om El Hombre Bala 2020

El Hombre Bala 2020 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa intensiivisen ja kiehtovan elämyksen. Tämä viini on peräisin Härkomstin viinitarhalta, jolla on pitkät perinteet laadukkaan viinin viljelyssä.

El Hombre Bala 2020 -viini on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä, ja se edustaa täydellisesti viinitarhan ainutlaatuista ilmapiiriä ja maaperää. Viinin maussa ja tuoksussa on selkeästi havaittavissa Härkomstin alueen ominaispiirteitä, kuten tummia marjoja, mausteita ja hienostunutta tammisuutta.

Viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se myös täydentää hienosti erilaisia ruokalajeja. Sen tasapainoinen ja täyteläinen maku sopii erityisen hyvin tumman lihan, kuten naudan tai lampaan, kanssa. Viinin lämpimän ja pitkään jatkuvan maun ansiosta se on myös oivallinen valinta juustojen ystäville.

El Hombre Bala 2020 -viini tulisi tarjoilla hieman alle huoneenlämpöisenä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tällä tavalla sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat unohtumattoman kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle.

El Hombre Bala 2020 on todellinen helmi viinimaailmassa, joka ansaitsee paikkansa jokaisen viinin ystävän kokoelmassa. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja tasapainoinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan niin rentoihin hetkiin kuin erityisiin juhliinkin. Nauti tästä mahtavasta viinistä ja anna sen viedä sinut Härkomstin viinialueen lumoavaan maailmaan.

Täältä voit helposti tilata El Hombre Bala 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.