Siirry pääsisältöön
Tahbilk Old Vines Cabernet Shiraz 2019
Täältä voit helposti tilata Tahbilk Old Vines Cabernet Shiraz 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tahbilk Old Vines Cabernet Shiraz 2019

Australia VictoriaCentral Victoria Cabernet sauvignonShiraz Pullo 750 ml 14.5% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Shiraz

Om Tahbilk Old Vines Cabernet Shiraz 2019

Tahbilk Old Vines Cabernet Shiraz 2019: Löytäjien aarre

Tahbilk Old Vines Cabernet Shiraz 2019 on ehdoton löytö kaikille viininystäville. Tämä ainutlaatuinen viinisekoitus tarjoaa monia herkullisia ja houkuttelevia ominaisuuksia, jotka erottavat sen joukosta.

Härkomst ja valmistus:

Tämä upea viini on peräisin Ylä-Goulburnin laaksosta, joka sijaitsee Victorian osavaltiossa Australiassa. Tahbilk-viinitila, jolla on pitkä ja kunnioitettu historia, on tunnettu korkealaatuisista viineistään. Old Vines Cabernet Shiraz 2019 on valmistettu huolellisesta ja intohimoisesta työstä, jossa perinteitä kunnioitetaan ja innovaatiota arvostetaan.

Smak och doft:

Tämän viinin maku ja tuoksu ovat todella ainutlaatuisia ja kiehtovia. Cabernet Sauvignon ja Shiraz -rypäleiden yhdistelmä tuo viiniin erinomaisen tasapainon. Tämä sekoitus tarjoaa herkullisia tumman hedelmän makuja, kuten kypsää luumua, mehevää kirsikkaa ja tummaa suklaata. Lisäksi voit nauttia hienovaraisista mausteisista vivahteista, kuten inkivääristä ja neilikasta. Viinin pitkä ja elegantti jälkimaku jättää suuhusi miellyttävän tuntemuksen.

Mat och serveringstemperatur:

Tämä viini on täydellinen valinta monenlaisten ruokien kanssa. Sen runsaat maut ja hienostunut rakenne tekevät siitä loistavan parin grillatulle naudanlihalle tai savustetulle riistalle. Voit myös nauttia sitä yhdessä mausteisten pastaruokien tai kypsytettyjen juustojen kanssa.

Tahbilk Old Vines Cabernet Shiraz 2019 tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan viinin rikkaita makuja ja tyylikästä tasapainoa.

Yhteenveto:

Tahbilk Old Vines Cabernet Shiraz 2019 on ehdottomasti tutustumisen arvoinen viini. Sen ainutlaatuinen maku, hienostunut tuoksu ja viinin valmistuksen perinteet tekevät siitä todellisen löydön viininystäville. Nauti tästä herkullisesta viinistä yksinään tai yhdistä se omia suosikkiruokiasi kumppaniksi. Tahbilk Old Vines Cabernet Shiraz 2019 tarjoaa unohtumattoman viinikokemuksen.

Täältä voit helposti tilata Tahbilk Old Vines Cabernet Shiraz 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.