Siirry pääsisältöön
Westmalle Trappist Dubbel
Täältä voit helposti tilata Westmalle Trappist Dubbel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Westmalle Trappist Dubbel

Belgia Pullo 330 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Westmalle Trappist Dubbel

Westmalen Trappist Dubbel on belgialainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen maisteluelämyksen. Olut valmistetaan lähes 200 vuotta vanhan trappistiluostarin alaisuudessa, mikä takaa sen laadun ja autenttisuuden.

Trappist Dubbelin taustalla on perinteinen belgialainen oluenvalmistusmenetelmä, joka antaa sille runsaan ja täyteläisen maun. Sen tumma, karamellisoitunut maltaisuus yhdistyy hienovaraisiin hedelmäisiin ja mausteisiin vivahteisiin, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen ja moniulotteisen. Olut tarjoaa myös hienovaraisen makeuden, joka tuo tasapainoa sen maltaisuuteen.

Trappist Dubbelin tuoksussa voi erottaa tumman maltan tuoksun lisäksi hentoja karamellin ja hedelmäisten sävyjä. Tämä houkutteleva tuoksu lisää juoman houkuttelevuutta ja innostaa maistamaan.

Trappist Dubbel on erinomainen valinta monenlaisen ruoan kanssa. Sitä voidaan nauttia esimerkiksi liharuokien, kuten grillattujen pihvien tai saviuunissa paistetun kanan, seurana. Olut sopii myös hyvin juustojen ja suklaan kanssa yhdistettäväksi, sillä sen täyteläisen maun ja moniulotteisuuden avulla se tarjoaa tasapainoisen ja täydentävän makuelämyksen.

Trappist Dubbel tulisi tarjoilla viileänä, mutta ei jääkaappikylmänä, jotta sen kaikki hienovaraiset maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Suositeltu tarjoilulämpötila on noin 12-14 astetta Celsius.

Yhteenvetona voisi sanoa, että Westmalen Trappist Dubbel on autenttinen ja herkullinen belgialainen olut, joka tarjoaa täyteläisen maun, hienovaraisia hedelmäisiä ja mausteisia sävyjä sekä tuoksun, joka houkuttelee maistamaan. Olut sopii erinomaisesti monenlaisen ruoan, kuten lihan, juustojen ja suklaan kanssa yhdistettäväksi. Tarjoilulämpötila on noin 12-14 astetta Celsius, jotta juoman moniulotteisuus ja maut pääsevät oikeuksiinsa.

Täältä voit helposti tilata Westmalle Trappist Dubbel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.