Siirry pääsisältöön
Quartet
Täältä voit helposti tilata Quartet lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Quartet

YHDYSVALLAT North CoastKalifornien ChardonnayPinot noir Pullo 750 ml 13% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot noir

Om Quartet

Quartet on ainutlaatuinen tuote, jonka tarjoaa täydellisen kokemuksen viinien maailmassa. Tämä korkealaatuinen tuote tarjoaa laajan valikoiman viinejä, jotka on valittu huolellisen arvioinnin ja maistelun perusteella neljässä eri kategoriassa: Härkomst, Smak, Doft ja Mat ja serveringstemperatur.

Härkomst-kategoria antaa sinulle mahdollisuuden tutustua viinin alkuperään ja siihen, missä se on valmistettu. Tämä osio antaa sinulle tietoa viinin valmistusalueesta, viininvalmistusprosessista ja vaikutuksesta lopputuotteen makuun ja aromiin. Olitpa sitten harrastaja tai ammattilainen, tämä osio auttaa sinua ymmärtämään viinin taustaa ja syventämään tietämystäsi viinikulttuurista.

Smak-osio keskittyy viinin makuun ja sen monipuolisuuteen suussa. Täältä löydät tarkkoja arvioita eri viinien mausta sekä kuvaus niiden eri maunpiirteistä. Olitpa sitten etsimässä raikasta ja hedelmäistä valkoviiniä tai täyteläistä ja mausteista punaviiniä, tämä osio auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan viinin.

Doft-osio keskittyy viinin tuoksuun ja sen monimuotoisuuteen. Täältä löydät yksityiskohtaisia ​​kuvauksia eri viinien tuoksuista ja niiden eri aromiprofiileista. Olitpa sitten kiinnostunut tunnistamaan tammisen vaniljan tuoksun tai hedelmäisen marjaisen tuoksun, tämä osio auttaa sinua tutkimaan erilaisia viinien tuoksuja ja kehittämään hienostuneempaa hajuaistiasi.

Mat ja serveringstemperatur-kategoria tarjoaa sinulle ehdotuksia eri ruokien yhdistämiseksi eri viinien kanssa. Täältä löydät valikoiman suosituksia ja vinkkejä ruokien ja viinien yhdistämiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Olitpa sitten järjestämässä illallista ystävien kanssa tai haluat vain nauttia hyvästä ruoasta ja viinistä kotona, tämä osio auttaa sinua löytämään täydellisen kombinaation aromeja ja makuja.

Quartet on täydellinen kumppani kaikille viinin ystäville, jotka haluavat syventää tietämystään ja löytää uusia makuelämyksiä. Olitpa sitten vasta aloitteleva viininmaistaja tai kokenut asiantuntija, tämä tuote tarjoaa sinulle ainutlaatuisen matkan viinien maailmaan ja auttaa sinua tekemään tietoisempia valintoja viinivalinnoissasi. Haluatko lähteä mukaan?

Täältä voit helposti tilata Quartet lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.