Siirry pääsisältöön
Jägermeister
Täältä voit helposti tilata Jägermeister lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jägermeister

Saksa Pullo 700 ml 35% vol
Sokeripitoisuus 13g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Jägermeister

Jägermeister on saksalainen vaikuttava ja maanläheinen alkoholijuoma, joka kiehtoo ja hurmaa makuhermoja ympäri maailmaa. Sen vahvuus ja ainutlaatuinen maku tekevät siitä erinomaisen valinnan niin juhlahetkiin kuin rentoihin illanviettoihinkin.

Jägermeisterin alkuperä juontaa juurensa Saksaan, jossa sitä on valmistettu jo yli 80 vuoden ajan. Juoman perinteinen resepti, joka sisältää yli 50 erilaista yrttiä ja maustetta, on säilytetty huolellisesti salaisuutena sukupolvelta toiselle. Jägermeister valmistetaan perinteisesti kolmen vuoden ajan tammitynnyreissä kypsyttäen, mikä antaa sille syvän ja monimutkaisen maun.

Jägermeisterin maussa voi aistia voimakkaita yrttisiä sävyjä, kuten korianteria, tähtianista ja inkivääriä. Näiden mausteiden lisäksi juoman makeutta tasapainottaa sitruunan ja appelsiinin kuoresta uutettu öljy. Yhdessä nämä ainesosat tekevät Jägermeisterista intensiivisen, mutta samalla miellyttävän juoman.

Jägermeisterin tuoksussa on havaittavissa lämmin ja maanläheinen sävy, joka muistuttaa metsän tuoksua. Yhdessä maun kanssa tämä antaa juomalle luontaisen ja aitojen raaka-aineiden leiman. Jägermeisterin ainutlaatuinen aromi tekee siitä mielenkiintoisen valinnan niin yksin nautittuna kuin erilaisten cocktailien tai long drinkien pohjana.

Jägermeister sopii erinomaisesti erilaisten ruokien kanssa nautittavaksi. Sen yrttinen ja maanläheinen maku täydentää erityisesti liharuokia, erilaisia grillattuja herkkuja ja juustoja. Jägermeisterin suositeltu tarjoilulämpötila on noin -18 astetta, jolloin sen maut pääsevät parhaiten esille.

Jägermeister on juoma, joka kätkee sisäänsä syvän saksalaisen perinteen ja monipuolisen makumaailman. Se tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä ja sopii erinomaisesti niin juhliin kuin arkisiinkin hetkiin. Olipa kyseessä sitten kylmä talvi-ilta tai lämmin kesäpäivä, Jägermeister on aina mainio kumppani laadukkaiden hetkien jakamiseen ystävien kesken.

Täältä voit helposti tilata Jägermeister lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.