Siirry pääsisältöön
Kunin Wines Jurassic Park Natural Chenin 2020
Täältä voit helposti tilata Kunin Wines Jurassic Park Natural Chenin 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kunin Wines Jurassic Park Natural Chenin 2020

YHDYSVALLAT KalifornienCentral Coast Chenin blanc Pullo 750 ml 12% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Chenin blanc

Om Kunin Wines Jurassic Park Natural Chenin 2020

Kunin Wines Jurassic Park Natural Chenin 2020 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa ainutkertaisen ja unohtumattoman kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle. Tämä ainutlaatuinen Chenin Blanc -viini on saanut inspiraationsa Jurassic Park -nimisestä tarumaailmasta, joka heijastuu sen raikkaassa ja eloisassa luonteessa.

Härkomst: Tämä viini on peräisin luonnonkauniilta Jurassic Park -viinitarhalta, joka sijaitsee idyllisessä maisemassa. Tarhalla noudatetaan kestävän viljelyn periaatteita ja viinin valmistuksessa käytetään perinteisiä menetelmiä, joiden avulla säilytetään alueen ainutlaatuinen luonnollinen kauneus.

Smak: Kunin Wines Jurassic Park Natural Chenin 2020 tarjoaa täyteläisen ja moniulotteisen makuelämyksen. Viinin hedelmäiset ja kukkaiset sävyt sekoittuvat täydellisesti raikkaaseen hapokkuuteen, luoden harmonisen tasapainon. Tämä viini on täynnä elämää ja sen pitkä ja miellyttävä jälkimaku jättää sinut haluamaan lisää.

Doft: Jurassic Park Natural Chenin 2020:n tuoksu on hurmaavan intensiivinen ja houkutteleva. Sen tuoksusta voi löytää raikkaita sitrushedelmiä, trooppisia hedelmiä ja hienovaraisia kukan tuoksuja. Tuoksu herättää mielikuvia raikkaista puutarhoista ja kutsuu sinut tutustumaan viinin syvyyksiin.

Mat och serveringstemperatur: Tämä viini sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi kevyille ruokalajeille. Sen hapokkuus ja hedelmäinen aromi tekevät siitä täydellisen valinnan esimerkiksi äyriäisten, salaattien ja vaaleiden liharuokien kanssa. Viini tulisi tarjoilla viilennettynä, noin 10-12 °C:ssa, jotta sen raikkaus ja aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Kunin Wines Jurassic Park Natural Chenin 2020 on todellinen löytö, joka tarjoaa unohtumattoman matkan viinin maailmaan. Sen ainutlaatuinen alkuperä, maku ja tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan viinin ystäville, jotka haluavat kokea uusia ja jännittäviä makuelämyksiä. Ota lasillinen tätä upeaa viiniä ja anna sen viedä sinut Jurassic Parkin ihmeelliseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Kunin Wines Jurassic Park Natural Chenin 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.