Siirry pääsisältöön
Nääs Eko Weizen
Täältä voit helposti tilata Nääs Eko Weizen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Nääs Eko Weizen

Ruotsi Ydre kommunÖstergötlands län Pullo 330 ml 4.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Nääs Eko Weizen

Esittelemme ylpeänä Nääs Eko Weizenin, luomun vehnäoluen, joka tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen kaikille oluen ystäville. Tämä olut on jalostettu huolella ja käsin valmistettu korkealaatuisista luomuraaka-aineista, mikä tekee siitä aidon vaihtoehdon niille, jotka arvostavat puhtaita ja luonnollisia makuja.

Nääs Eko Weizenin alkuperä ja valmistustapa ovat huippuluokkaa. Olut on valmistettu Nääs Gårdin panimolla, joka sijaitsee idyllisessä Nääsin maaseutuympäristössä. Tämän alueen puhdas vesi ja vehnän viljely alueen omalla tilalla takaavat oluen poikkeuksellisen laadun ja ainutlaatuisen maun.

Nääs Eko Weizenin maku on täyteläinen ja raikas, juuri niin kuin hyvän vehnäoluen tulee olla. Sen pehmeä, kermainen suutuntuma ja hienovaraiset mausteiset sävyt tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia raikkaasta ja tasapainoisesta oluesta.

Nääs Eko Weizenin tuoksu on kuin puhtaiden viljapelloilla kukoistavan vehnän tuoksu. Se yhdistää aavistuksen sitrusta ja mausteita, mikä antaa sille raikkaan ja houkuttelevan ilmeen.

Tämä olut sopii loistavasti erilaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja raikas hapokkuus täydentävät täydellisesti makeat ja mausteiset ruoat, kuten grillattua kalaa, salaattia tai jopa tulista currya.

Nääs Eko Weizen kannattaa nauttia viilennettynä, noin 6-8 asteen lämpötilassa, jotta sen mausteiset sävyt ja raikkaus pääsevät oikeuksiinsa. Voit nauttia tästä oluesta rennossa ilmapiirissä ystävien kanssa tai vaikkapa rentouttavassa hetkessä itsellesi.

Nääs Eko Weizen on enemmän kuin pelkkä olut - se on laadukas elämys, joka tarjoaa parasta, mitä luomuvehnäoluella voi olla. Olipa kyseessä rentouttava ilta kotona tai sosiaalinen tapahtuma ystävien kesken, tämä olut tulee varmasti miellyttämään vaativampiakin makunystyröitä.

Täältä voit helposti tilata Nääs Eko Weizen lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.