Siirry pääsisältöön
Reyneke Reserve White 2020
Täältä voit helposti tilata Reyneke Reserve White 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Reyneke Reserve White 2020

Etelä-Afrikka Western CapeCoastal Region Sauvignon blanc Pullo 750 ml 14% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Reyneke Reserve White 2020

Reyneke Reserve White 2020 on erinomainen valinta viinitietäjille, jotka arvostavat laadukasta ja moniulotteista valkoviiniä. Tämä viini tulee legendaariselta viinitilalta, joka on erikoistunut kestävään ja luonnonmukaiseen viininviljelyyn Etelä-Afrikassa.

Reyneke Reserve White 2020 on valmistettu taidolla ja intohimolla, ja sen tärkein ainesosa on huolellisesti valitut rypäleet. Viini koostuu pääosin Colombard- ja Sauvignon Blanc -lajikkeista, jotka luovat mielenkiintoisen ja raikkaan makuprofiilin. Colombardin pehmeät hedelmäiset sävyt sekoittuvat täydellisesti Sauvignon Blancin raikkaaseen hapokkuuteen, luoden tasapainoisen ja miellyttävän kokemuksen jokaisesta maistelukerrasta.

Reyneke Reserve White 2020:n tuoksussa voi aistia kypsien sitrushedelmien, valkoisten kukkien ja kevyen mausteisuuden vivahteita. Tämä hienostunut tuoksu kutsuu sinut tutkimaan viinin moniulotteisia makuja ja nauttimaan sen ainutlaatuisesta karakterista.

Tämä valkoviini sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien seuraksi. Kevyet äyriäisruoat, kala, vaalea liha ja tuoreet salaatit harmonisoituvat täydellisesti tämän viinin kanssa. Lisäksi sen raikas hapokkuus ja keskitäyteläinen runko tekevät tästä viinistä myös mainion valinnan seurusteluun ja rennon illanistujaisen keskipisteeksi.

Reyneke Reserve White 2020 tulisi tarjoilla viilennettynä noin 10–12 asteessa. Tämä lämpötila korostaa viinin tuoretta hapokkuutta ja sen luonteen monivivahteisuutta. Voit nauttia tästä viinistä juuri sellaisenaan tai sen kanssa tarjoillun ruoan seurana.

Reyneke Reserve White 2020 on viini, joka kutsuu tutkimaan Etelä-Afrikan ainutlaatuista viinimaailmaa ja tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen jokaisella lasillisella. Tämä valkoviini yhdistää perinteet ja innovaation, ja sen laatu ja viimeistely tekevät siitä erottuvan valinnan kaikille viinin ystäville.

Täältä voit helposti tilata Reyneke Reserve White 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.