Siirry pääsisältöön
Sourz Apple
Täältä voit helposti tilata Sourz Apple lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sourz Apple

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 700 ml 15% vol
Sokeripitoisuus 24g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Sourz Apple

Sourz Apple on raikas ja pirteä juoma, joka tarjoaa herkullista omenan makua ja aromia. Tämä juoma on peräisin Englannista ja se on valmistettu huolella valituista omenista, jotka takaavat laadun ja maun ylivertaisuuden.

Sourz Apple -juomaa leimaa sen intensiivinen omenan maku, joka on täydellinen yhdistelmä makeutta ja raikkautta. Sen hienostunut ja pirskahteleva maku tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät hieman erilaista ja jännittävää juomakokemusta.

Sourz Apple -juomaan liittyy myös upea omenan tuoksu, joka houkuttelee sinut ottamaan ensimmäisen siemauksen. Tuoksunsa ansiosta tämä juoma herättää aisteja ja saa sinut tuntemaan kevyen ja raikkaan tunnelman.

Tämä monipuolinen juoma sopii erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin ja on täydellinen valinta niin rentoon seurusteluun kuin juhlatunnelmaan. Voit nauttia Sourz Apple -juomaa sellaisenaan jäiden kanssa tai sekoittaa sen luovasti erilaisten cocktailien valmistukseen. Sen raikas omenan maku tuo piristystä ja elävöittää juomasekoituksia.

Suosittelemme nauttimaan Sourz Apple -juoman viileänä tai jäähdytettynä. Sen virkistävyys tulee parhaiten esiin, kun juoma on tarjoilulämpötilaltaan noin 4-6 astetta. Tällöin sen omenan maku pääsee oikeuksiinsa ja ravistelee makunystyröitäsi.

Sourz Apple on juoma, joka tarjoaa herkullisen omenan makunsa ja pirteän raikkauden. Sen mausteinen omenan tuoksu houkuttelee sinua nauttimaan joka ikisestä siemauksesta. Olitpa sitten kotona rentoutumassa tai juhlimassa ystäviesi kanssa, Sourz Apple tekee juomahetkestäsi ikimuistoisen.

Täältä voit helposti tilata Sourz Apple lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.