Siirry pääsisältöön
Chablis Domaine Thierry Mothe 2020
Täältä voit helposti tilata Chablis Domaine Thierry Mothe 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Chablis Domaine Thierry Mothe 2020

Ranska ChablisBourgogne Chardonnay Pullo 750 ml 12.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Chablis Domaine Thierry Mothe 2020

Chablis Domaine Thierry Mothe 2020 on kuuluisa viinilaji Burgundin alueelta Ranskasta. Tämä herkullinen valkoviini tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka ilahduttaa viininystäviä ympäri maailmaa.

Chablis Domaine Thierry Mothe 2020 tunnetaan ensiluokkaisesta laadustaan ja raikkaasta hapokkuudestaan. Sen hienostunut maku on täyteläinen ja tasapainoinen, tarjoten samalla raikkaita sitrushedelmiä, omenaa ja hienovaraisia mineraalisia vivahteita. Viini pukeutuu vaaleisiin sävyihin ja sen eloisa hapokkuus tekee siitä erinomaisen valinnan monipuolisiin ruokapareihin.

Chablis Domaine Thierry Mothe 2020:n voimakas tuoksu on viehättävä ja moniulotteinen. Siinä on havaittavissa runsaasti kukkaisia ja hedelmäisiä sävyjä, kuten valkoisia kukkia, persikkaa ja aprikoosia. Tuoksu houkuttelee viininystävät tutustumaan syvällisemmin sen herkulliseen makumaailmaan.

Tämä viini sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen raikas hapokkuus ja keskitäyteläinen maku tekevät siitä loistavan kumppanin mereneläville, kalaruoille ja äyriäisille. Se on myös erinomainen valinta vaalean lihan, kuten kanan tai possun, kanssa. Chablis Domaine Thierry Mothe 2020 täydentää hienosti myös kasvisruokia, kuten raikkaita salaatteja ja grillattuja vihanneksia.

Oikea tarjoilulämpötila on avain tämän viinin täydelliseen nautiskeluun. Suosittelemme tarjoilemaan Chablis Domaine Thierry Mothe 2020:n noin 12-14 asteessa. Tässä lämpötilassa viinin aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa, ja se tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen kaikille viiniharrastajille.

Chablis Domaine Thierry Mothe 2020 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen viini, joka korostaa hienostuneen viinilingon taiteellisia piirteitä. Sen monivivahteinen maku ja raikas hapokkuus tekevät siitä täydellisen vaihtoehdon illallisjuhliin, romanttisiin aterioihin tai ylellisiin viinikerhojen kokoontumisiin. Koe Chablis Domaine Thierry Mothe 2020:n ainutlaatuinen makuelämys ja anna sen hemmotella makunystyröitäsi.

Täältä voit helposti tilata Chablis Domaine Thierry Mothe 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.