Siirry pääsisältöön
Gérard Bertrand Cigalus Rouge 2020
Täältä voit helposti tilata Gérard Bertrand Cigalus Rouge 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gérard Bertrand Cigalus Rouge 2020

Ranska VdP d'OcLanguedoc-Roussillon Cabernet francCarignanGrenacheMerlotSyrah Pullo 750 ml 15.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
83%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Carignan, Grenache, Merlot, Syrah

Om Gérard Bertrand Cigalus Rouge 2020

Gérard Bertrandin Cigalus Rouge 2020 on ainutlaatuinen viini, joka edustaa Ranskan viinimaailman parasta. Tämä punaviini ihastuttaa hienostuneella alkuperällään ja herkullisella maullaan. Se on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä, jotka kasvavat aurinkoisilla tarhoilla Languedoc-Roussillonin alueella Etelä-Ranskassa.

Sen ainutlaatuinen makuprofiili yhdistää meheviä hedelmäisiä sävyjä, kuten kirsikkaa ja luumua, hienostuneeseen mausteisuuteen ja maanläheisiin aromiin. Tuoksussa voi aistia tummia marjoja, kahvia ja hienoa vaniljan häivähdystä. Tämä moniulotteinen viini tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen, joka kehittyy ja syvenee jokaisella maistelukerralla.

Gérard Bertrandin Cigalus Rouge 2020 on täydellinen kumppani erilaisille ruokalajeille. Sen tasapainoinen hapokkuus ja pehmeät tanniinit tekevät siitä ihanteellisen seuralaisen esimerkiksi punaiselle lihalle, riistalle ja kypsille juustoille. Viinin rikas ja täyteläinen maku täydentää hienostuneen illallisen tai rentoutuneen hetken ystävien kanssa.

Tämän upean viinin parhaat puolet tulevat esiin oikeassa lämpötilassa, joka on noin 16-18 astetta. Tällöin sen maut ja aromit pääsevät täyteen loistoonsa. Voit nauttia Gérard Bertrandin Cigalus Rouge 2020:n heti avatessasi tai antaa sen kehittyä kellarissa vielä muutaman vuoden ajan. Viinin laatu säilyy erinomaisena pitkään, joten voit nauttia siitä myös tulevaisuudessa.

Gérard Bertrandin Cigalus Rouge 2020 on taattu valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat huippulaatua ja ainutlaatuista makuelämystä. Tämä viini todella edustaa Ranskan viinialueen parasta ja tarjoaa unohtumattomia hetkiä jokaisessa lasillisessa.

Täältä voit helposti tilata Gérard Bertrand Cigalus Rouge 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.