Siirry pääsisältöön
Eau-de-Vie **
Täältä voit helposti tilata Eau-de-Vie ** lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Eau-de-Vie **

Ranska Pullo 350 ml 38% vol
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Eau-de-Vie **

Eau-de-Vie on perinteinen ranskalainen alkoholijuoma, joka on valmistettu tuoreista hedelmistä kuten luumuista, omenoista tai kirsikoista. Tämän juoman valmistusprosessi on taitoa vaativa ja aikaa vievä, mutta lopputulos on taatusti herkullinen.

Eau-de-Vien valmistetaan käyttämällä hedelmästä saatua mehua, johon lisätään hiivaa käymisprosessin aloittamiseksi. Tämän jälkeen juoma tislataan useita kertoja, jotta saadaan aikaan puhdasta, keskittynyttä makua. Lopputuloksena syntyy väkevä, mutta elegantti juoma, jossa hedelmien hienovarainen makeus ja aromikkuus ovat selkeästi läsnä.

Eau-de-Vie on juoma, jonka monipuolisuus ansaitsee erityisen huomion. Erilaiset hedelmänmakuja tarjoavat laajat mahdollisuudet valita juuri omaan makuun sopiva vaihtoehto. Tietyt lajikkeet, kuten kirsikka Eau-de-Vie, tarjoavat makeampaa ja täyteläisempää makuelämystä, kun taas omena Eau-de-Vie tuo raikkaan ja kirpeän sävyn.

Tämä juoma soveltuu erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai osana erilaisia cocktaileja, jälkiruokia ja ruokien kastikkeita. Sen harmoninen maku ja aromaattinen profiili tekevät siitä myös loistavan valinnan lahjaksi tai juhlajuomaksi.

Eau-de-Vien suositellaan nautittavaksi viilennettynä, noin 10-12 asteessa, jotta sen täyteläiset maut ja tuoksut pääsevät parhaiten esille. Tämä auttaa myös tasapainottamaan juoman alkoholin voimakkuutta ja antaa sille miellyttävän, sileän maun.

Tarjoten herkullisia hedelmäisiä makuja ja hienostuneita tuoksuja, Eau-de-Vie on ehdottomasti ainutlaatuinen valinta juhlaviin hetkiin tai rentoihin illanistujaisiin. Sen monipuolisuus ja tyylikkyys tekevät siitä valinnan, joka kruunaa jokaisen tilaisuuden.

Täältä voit helposti tilata Eau-de-Vie ** lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.