Siirry pääsisältöön
Bache Gabrielsen XO
Täältä voit helposti tilata Bache Gabrielsen XO lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bache Gabrielsen XO

Ranska Fine ChampagneCognac Pullo 500 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 1.2g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Bache Gabrielsen XO

Bache Gabrielsen XO on erittäin arvostettu konjakki Ranskan sydämessä, Cognacin alueella. Tämä hieno ja elegantti juoma on valmistettu huolella valituista viinirypäleistä ja kypsytetty tammitynnyreissä useiden vuosien ajan.

Bache Gabrielsen XO:lla on hienostunut ja monipuolinen maku, jossa tuntuu tasapainoinen yhdistelmä makeutta, mausteisuutta ja hedelmäisyyttä. Siinä voi maistaa hienoja sävyjä aprikoosia, luumua, vaniljaa ja pähkinää. Juoman täyteläinen rakenne ja pitkä jälkimaku tekevät siitä täydellisen valinnan nautittavaksi hitaasti ja tarkkaan makusteltuna.

Bache Gabrielsen XO:n hienostunut tuoksu kietoo käyttäjänsä heti otteeseensa. Sen herkulliset aromit kutsuvat esille tuoreita tummia hedelmiä, vaniljaa ja mausteita. Tuoksu jatkuu kehittyneenä ja moniulotteisena pitkään sen kaadon jälkeen.

Tämä konjakki sopii erinomaisesti seuraksi hyvän ruoan äärellä. Sen moniulotteiset maut täydentävät hienosti liharuokia, erityisesti riistaa ja kovina juustoja. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan, ilman ruokaparin, ja antaa sen erinomaisen tasapainon ja moniulotteisuuden puhutella makunystyröitäsi.

Bache Gabrielsen XO tulisi nauttia hieman viilennettynä, noin 18-20 asteen lämpötilassa. Jäitettynä sen maut voivat tulla liian turruttaviksi, kun taas liian lämpöisenä se menettää herkän tasapainonsa.

Bache Gabrielsen XO on konjakki, joka hurmaa kaikki hienostuneisuudellaan. Sen moniulotteiset maut ja hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille konjakin ystäville, jotka arvostavat laatua ja tarkkaa käsityötä. Olitpa sitten rentoutumassa ystävien seurassa tai nauttimassa hyvästä ruoasta, tämä konjakki tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.

Täältä voit helposti tilata Bache Gabrielsen XO lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.