Siirry pääsisältöön
Schubert Sauvignon Blanc 2021
Täältä voit helposti tilata Schubert Sauvignon Blanc 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Schubert Sauvignon Blanc 2021

Uusi-Seelanti Wairarapa Sauvignon blanc Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Schubert Sauvignon Blanc 2021

Schubert Sauvignon Blanc 2021 on raikas ja elegantti valkoviini, joka tarjoaa makuelämyksiä täynnä vivahdusrikasta hedelmäisyyttä. Tämä ainutlaatuinen viini kutsuu sinut matkalle sen alkuperään, ja sen luontainen raikkaus ja moniulotteinen maku vievät sinut suoraan upeaan viinialueeseen.

Tämä Schubert Sauvignon Blanc 2021 tulee maailmankuuluilta Marlboroughn viinialueilta Uudesta-Seelannista. Tämä alue on tunnettu viileästä ilmastostaan ja maaperästään, joka koostuu pääosin hiekkaisesta ja savisesta maaperästä. Nämä ympäristötekijät antavat viinille sen ainutlaatuisen ominaispiirteen ja auttavat luomaan tasapainoisen ja raikkaan viinin.

Schubert Sauvignon Blanc 2021:n tuoksussa voit aistia raikkaiden sitrushedelmien, kuten limetin ja greipin, ilahduttavan pirteän tuoksun. Tämä raikas tuoksu antaa viinille pirteän ja eloisuutta huokuvan ilmeen.

Maun puolesta tämä valkoviini tarjoaa herkullisen yhdistelmän eksoottisia hedelmiä, kuten passionhedelmää ja ananasta, sekä raikkaita sitrushedelmiä. Hedelmien raikkaus ja hapokkuus luovat tasapainoisen ja miellyttävän maun, joka tanssii kielelläsi.

Schubert Sauvignon Blanc 2021 on ihanteellinen valinta seurusteluviiniksi tai nautittavaksi kevyiden ruokien kanssa. Sen raikkaus ja hapokkuus sopivat erinomaisesti yhteen erilaisten merenelävien, salaattien ja kasvisruokien kanssa. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan virkistävänä aperitiivina tai ystävien seurassa.

Suosittelemme tarjoilemaan Schubert Sauvignon Blanc 2021:tä viilennettynä noin 8-10 asteessa, jotta sen raikkaus ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Viilennetty valkoviini tarjoaa parhaan makuelämyksen ja virkistää kuumana päivänä.

Kokeile Schubert Sauvignon Blanc 2021:ä ja sukella maailmaan täynnä raikkautta, eloisuutta ja ainutlaatuisia makuja. Tämä viini vie sinut virtuaalisesti Uuden-Seelannin upealle viinialueelle ja tarjoaa unohtumattomia hetkiä niin arjessa kuin juhlassa.

Täältä voit helposti tilata Schubert Sauvignon Blanc 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.