Siirry pääsisältöön
Brancaia Ilatraia 2019
Täältä voit helposti tilata Brancaia Ilatraia 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brancaia Ilatraia 2019

Italia Toscana Cabernet francCabernet sauvignonPetit verdot Pullo 750 ml 14.5% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
83%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Petit verdot

Om Brancaia Ilatraia 2019

Brancaia Ilatraia 2019 on erinomainen viinivalinta, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Ilatraia tulee Brancaian renomoidulta viinitilalta, joka sijaitsee Italian Toscanan alueella. Viinin ainutlaatuinen alkuperä takaa sen korkean laadun ja herkullisen maun.

Ilatraia on valmistettu huolellisesti valituista rypäleistä, kuten Cabernet Sauvignonista, Petit Verdotista ja Cabernet Francista. Tämä sekoitus luo täyteläisen ja tyylikkään maun, joka vie sinut matkalle Toscanan maisemiin ensimmäisestä siemauksesta lähtien.

Viinin intensiivinen tuoksu houkuttelee sinut lähemmäksi lasia. Voit aistia häivähdyksiä tummista kirsikoista, marjoista ja mausteisista vivahteista. Ilatraian moniulotteinen tuoksu herättää aistisi ja saa sinut odottamaan innolla ensimmäistä maistelua.

Tämä upea viini sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Se täydentää täydellisesti punaista lihaa, kuten naudanlihaa tai lampaanlihaa. Ilatraia toimii myös erinomaisesti kypsytettyjen juustojen ja suklaapohjaisten jälkiruokien kanssa. Sen monipuolinen maku tekee siitä sopivan valinnan niin arjen illalliselle kuin juhlaviin hetkiin.

Suosittelemme tarjoilemaan Ilatraiaa noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät parhaiten esiin. Voit nauttia viinin heti avattuasi sen, mutta se kehittyy myös upeasti vuosien varrella. Ilatraia on todellinen makuelämysten lähde, joka vie sinut suoraan Italian sydämeen.

Tilaa Brancaia Ilatraia 2019 jo tänään ja anna itsellesi mahdollisuus kokea tämä ainutlaatuinen viini. Sen herkullinen maku ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiseen tilaisuuteen.

Täältä voit helposti tilata Brancaia Ilatraia 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.